Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

witajcie :) a mnie jak jest źle to wchodzę do kafeterii, poczytam jakie inni mają problemy, i od razu mi lepiej :) chyba nie jestem kobietą, typową ;) nie cierpię zakupów Piwne Oczko - dziękuję za podpowiedź 🌼 (mój pierwszy netowy kwiatek, oby wyszedł :)

fajnie, ze drylujesz na kilku topikach, bo ja również mam trochę z Ciebie, miły La Folia...:D wyglądam całkiem dobrze, a ilości, ktore spożywam są raczej śladowe , ale urozmaicone gdy jestem w dołku chce mi się wszystkich smakow zachłannie! a gdy już wraca dobry nastroj..to mogę smakować inaczej/czyt.stopniując/:)

Gość La Folia Espagna
Ja także nie znoszę zakupów. I, niestety, podobnie jak Internautka, nie mogę się pocieszać kochaniem z panami...

Gość La Folia Espagna
Rozumiem, rozumiem, Internautka. Kiedy wraca dobry nastrój, porzucasz jedzenie a zaczynasz się rozglądać za jakimś atrakcyjnym panem :-) Tylko mi się nie bocz, samaś to napisała.

Gość La Folia Espagna
"Tochę Ciebie"...Ech, Internautka, że też pomyśleć, że kilka dni temu spuściłaś mnie ze schodów i poszczułaś sforą wściekłych kundli...

eshe, gdy czytam o problemach innych to chcę wyrażać własne opinie , polemizuję i często dołuję się bardziej:( na zły nastrój może pomóc muzyka, książka.. gdy jedzonka w zasięgu brak!

Gość La Folia Espagna
Rybiw wolno na wiele, Internautka. Mam u Ryby spore chody :-)

Gość La Folia Espagna
No, zauważyłem jakiś czas temu. Staram się dawać jej pożywkę. Żeby mogła swój talent szlifować :-) W wolnej chwili, Internautka, przejżyj sobie obie części "Konkursu kokietowania". Cikawi mnie Twoja opinia.

Gość La Folia Espagna
A Ty wiesz, Ryba, że ja dostałem kiedyś opieprz za Ciebie w tym lokalu?

S.I. a nie mówiłam, że będzie dobrzez z Pogot. S.? {kwiat] Eishe -służę pomocą🌻 La Folia espagna- Miły mój - top pewnie zadziała (jak płachta na byka- no i co z tego!) ja nie byłam na zakupkach po to, by kupić sobie nowa kieckę, ale po to by uzupełnić lodówkowy deficyt. Zaprosiłam dzisiaj znajome baby, aby pogagdać o tej brzydszej części ludzkośći - o facetach ma się rozumieć:D Przygotuje placek po węgirsku i do tego dobre wytrawne czerwone winko. Jeśli chcesz to wpadnij. Zapraszam

Gość La Folia Espagna
Wpisz, Internautka, w "szukaj" Konkurs kokietowania. Na liście pojawią się obie części, jedna nad drugą.

Gość La Folia Espagna
Nie skorzystam, Oczko, z zaproszenia. Skoro będzie rzecz o facetach, to kroi się zupełnie nudne spotkanie. Mnie takie tematy wcale nie interesują. Na wino także mnie nie zanęcisz. Tłumaczyłem Ci, z jakiego powodu :-)

Gość La Folia Espagna
Proszę się nie obrażać, Oczko, ale moja obecność na spotkaniu zupełnie bezcelowa. :-) Chyba że będziemy sobie mogli pogadać o atrakcyjnych kobietach? To by zmienilo postać rzeczy...

Gość La Folia Espagna
Oczko, o ci Ci chodzi, moja panno? Gdzie Ty widzisz dzisiaj moją niemiłość? Jestem równie uszczypliwy, jak wczoraj. Wczoraj Cię to jakoś nie dotykało. Chyba naprawdę jesteś bez humoru.

ja to troche innaczej odbieram ......za duzo widzialy juz moje oczka...na tym swiecie....