Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie ja to kto

lifting, botox..zatrzymac młodość

Polecane posty

Gość jak nie ja to kto

mam 28 lati coraz bardziej mnie przeraża wizja satrości..zmarszczek, obwisłej skóry..w erze klutu młodości starośc jest tragedią..jestem ciekawa co wy dziewczyny o tym sądzicie.?bedziecie sie godnie starzeć, czy planujecie jakieś operacje ratujące wasza młodośc?(tak ok 35roku zycia).ja oczywiście tak.moja koleżanka(26 lat)juz wstrzykneła sobie botox, ja na razie nie mam kasy ale juz niedługo..

hmmm to jak ta koleżanka do tej pory dbała o siebie, skoro już musi sobie botoks wstrzykiwać? ;) jestem w podobnym wieku, a szczerze mówiąc, to nie miałabym gdzie sobie tego botoksu wstrzyknąć... podstawa to krem z porządnymi filtrami na co dzień, przez cały rok. do tego można dołożyć retinoidy na noc. a metody bardziej inwazyjne zostawić na później.

Gość finiasia
Jaka jest cena za botox na zmarszczki????Nie umiem znalezc w necie cen

Gość wiesz wogole co to jest botox
? z czego jest?

Gość arana77
www.pogodnatwarz.pl na tej stronce możecie zorientowac sie cenach

Gość diakini
a ile masz lat, bo lifting to tak po 50-tce, a wcześniej te inne upiększacze, jeśli dość wcześniej to podobno można liftingu uniknąc

Gość e nie przesadzaj
a moja mama ma 50 lat i zapewniam cie, ze wcale nie ma duzych zmarszczek i obwislej skory! po prostu trzeba dbac o siebie, nie palic, unikac slonca, geny tez oczywiscie maja tu swoje znaczenie. nie boj sie, nie bedzie tak zle.

Gość arana77
ja rowniez wstrzykne sobie botox:P jesli ma mi cos pomóc zatrzymac mlodosc to czemu nie:P

Gość watcher
a dlaczego wy sie tak panicznie boicie oznak starzenia?W ten sposob same sie przyczyniacie do nakrecania tego kultu ciala,ktory same krytykujecie.Przeciez kazdy z nas sie zestarzeje.Tego sie nie da powstrzymac.Dbac o siebie-ok,ale nie dajcie sie zwariowac...

Gość arana77
alez oczywiscie ze kazdy z nas musi sie zestarzec! ale jesli sa jakies sposby zeby jeszcze choc troszke sie upiekszyc i poprawic swoje samopoczucie to czemu nie:P

Gość Beata

Ja robiłam zabieg z wykorzystaniem botoxu pod oczy aby usunąc zmarszczki. Zabieg jest bezbolesny i krótkotrwały , bardzo fajnie mi wygładził zmarszczki, naprężył skórę , wygladam teraz o kilka lat młodziej. Super zabieg jak chodzi o zlikwidowanie zmarszczek pod oczami. Moge polecic miejsce gdzie robiłam bo bardzo byłam zadowolona  z efektów Klinika Art. Derma Clinic w Rzeszowie