Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutututut

spotkania w realu, ale troszkę inne pytanie

Polecane posty

Gość tutututut

Pytanie do ludzi którzy poznali innych ludzi w necie. Na pewno dzielicie rodzaje takich znajomości: 1. Rozmowy sporadyczne, żadnych planów, spotkanie. albo spotkanie od razu po rozmowie np. następnego dnia. 2. Rozmowy codziennie, po wiele godzin, wielkie plany, miłość, spotkanie po paru miesiącach znajomosci, wręcz pewnik że to jest Ten / Ta Czy w drugim przypadku - jeśli ktoś przeżył coś takiego - było nieudane spotkanie? Zanim rozmawiliście czuliście wręcz że zakochaliście się w tej osobie, a na spotkaniu doszliście do wniosku "to nie to"?

wiem z doświadczenia znajimego Adama, ze te 1 rodzaj to wlasnie był tylko sex i nic, po tygodniu. A ze swojego i jego doswiadczenia wiem, ze ten 2 rodzaj to daje wieksza szanse ze to jets TO i trwa dluzej. takie związki sie nie rozlatuja, pisza o tym i psychologowie. Znasz kogos, piszac z nim dlugo. Wady, zalety, jego dusze, charakter. A nie tylko okladke:)

Gość tutututut
a czy nawet w takim przypadku może nie wypalić? nawet gdy ludzie widzieli zdjęcia?

2 wypala. I trwa długo:) I wiem to, bo czytałam w roznych gazetach na czytelni politechniki i mojej bibliotece co mowia psychologowie:) a oni wiedza co mowia:)

Gość Viola 1966
Ja miałam doświadczenie tego drugiego rodzaju. Niestety nie wypaliło, bo...... on miał żonę - wczesniej o niej nie wiedziałam . Rozstaliśmy się, a dla mnie i dla niego zreszta też było to wielkie cierpienie.