Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimmon

jaki śluz kiedy okres sie spóźnia???

Polecane posty

Gość pimmon

powinnam dziś dostac okresu, mam lejacy sie śluz;/ czy to oznaka ciaży, czy nadchodzącej miesiączki??

Gość ciaza jak byk

Gość pimmon
a dziś juz nie mam sluzu hehe, mam nadzieje, ze to oznaka zbliżającego się krwawienia ;p niepokoja mnie tylko te bóle dolnej części pleców....

Gość mnie zawsze
niech Cie nie niepokoja te plecy-przewialo Cie widocznie.a bole krzyza w ciazy sa dopiero jak juz jest duzy plod i obciaza cialo. wiec teraz nie masz co sie tym martwic. a co kochalas sie bez zabezpieczenia?

Gość pimmon
tak zrobilismy to na zywca i było swietnie sperma lała sie strumieniami

Gość pimmon
powyzsza wypowiedz nie jest moja;p zawsze kochalam sie z prezerwatywa, a kiedy on dochodzil to wyciagal --- wiem , ze to glupota. boje sie tego płynu, ;/ ale wlozyl mi tylko na chwile, kurwa mac, tak to jest, jak sie daje poniesc chwili człowiek...

Gość jingo
Mam pytanie. Zaczęłam stosować od niedawna tampony , i nie wiem czy podczas okresu, tak w środku, to czy narządu wewnętrzne stają się bardzioej 'napięte'? Czy to może być ciaża, ale ja tablety bralam, co do jednej. Tylko że z tymi tamponami nie ejstem pewna, bo zawsze podpaski stosowałam, i nie wsadzałam sobie palców do środka,a słyszałam że jak narzady robią się twarde to znaczy ze organizmu się przygotowuje do ciąży. Jak to jest?

Gość pimmon
twarde mogą byc też przed okresem, hehe a mi ktoś pomoże??

Gość mileńka
Mój śluz ma ostry i nieprzyjemny zapach.Okres spóznił mi się o tydzień,co to może być?

Gość ja sie boje ciązy
jestem przerażona!!! okres mi sie spóźnia i całkiem mozliwe ze jestem. kochaliśmy sie podczas miesiączki. mam wciąż biale upławy :( wszystko było by super bo chcę dzidzie ale ja jestem już 3 tydzień na silnych antybiotykach!!!! nie wiedzialam ze moge być w ciąży a teraz boje sie ze uszkodziłam tymi lekami płód :( ryczeć sie chce i nic wiecej ...

Gość fikimikidwa patyki
a w ciąży są silne upławy? i jakie? przezroczyste czy nie?

Gość greensmile
pimmon, powinien byc albo gesty, bialawy, albo powinno byc sucho.