Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sun..

Tęsknota chorobliwa...

Polecane posty

Gość sun..

Dziwna jestem, nienormalna? Czy ktos mnie moze jednak rozumie...? Strasznie tesknie za moim mezem (wczesniej, jak byl chlopakiem mialam to samo). Tylko wychodzi z domu - juz mi smutno i mam jakiegos dziwnego dola... Czuje sie, jakbym byla samotna, niechciana, niekochana i w ogole :( teraz pojedzie na dwa tygodnie daleeeko, a ja bede siedziala sama... chyba zwariuje! :( nawet jak na godzine wychodzi - juz mi go cholernie brakuje...

Gość Laura 24
To zajmij sie pracą

moj luby pojechal dzis do tesciow wiec mialam caaaly dzien dla siebie ;) zrobilam sobie dzien pieknosci ;p teraz po tych wszystkich zabiegach czuje sie jak bogini ;) fajnie jest czasem miec dzien bez faceta:) nie lam sie:)

Gość sun..
zajme sie praca... "na szczescie" moja robota to ponad 8h dziennie :/ [lubie ja bardzo, ale nie o to teraz chodzi]... tylko potem wroce do pustego meiszkania na noc, na wieczor i co? :( eh...

Gość sun..
na prawde zadna z was nie ma takiej tęsknotowości jak ja?

Gość sun..
2 tygodnie po slubie :] zajme sie - mam cala mase rzeczy do robienia - mnostwo planow i zainteresowan, ale... tak jak on jest obok - o wiele przyjemniej i lzej i w ogole... :(

Gość a co zrobisz jak on umrze
? przyzwyczajaj się do bycia ze sobą w zgodzie. mąż niedługo wroci, a ty zajmij się SOBĄ :O

Gość sun..
no pisalam, ze zajme sie soba... ale tesknie tak czy siak

Gość Laura 24
Nie martw sie po 2 latach bedziesz chciała zeby choc na chwile wyszedł :D

Gość sun..
ale tak szczerze, to boje sie tez tego, ze po kilku latach to wszystko minie i na prawde bede miala go dosc i on mnie tez... bardzo sie tego boje :( na razie jest nam razem jak w raju, ale co bedzie za te dwa lata? :(

Żyj tym co jest teraz, teraz jest dobrze i to jest najwazniejsze!Jezeli oboje beciedzie pielegnowac uczucie i sie szanowac to za dwa lata moze byc tylko lepiej!

Gość sun..
_fajna suka - masz chlopaka, czy meza? jak dlugo jestescie razem?