Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pisowiec były

głosowałem na Pis

Polecane posty

Gość nie jestes pierwszy
Twoje zycie...... 100 % trafna ocena polityki i politykow ;)

Gość Twoje życie Twoja sprawa
ja tam chętnie zgodzę się być tą głupsza.... niech się tylko wreszcie coś zmieni!!!! bo szlag człowieka trafia, tylu ludzi chce coś zrobić.... a trafia na mur... biurokracji, podatków, korupcji.....

Gość Romper-Pomper
Teee = były Pisuar... Ty wcale nie żałujesz, ze na nich zagłosowałeś. Ty zwyczajnie masz ochotę ludziom ponawrzucać i ich troche przydeptać... Tobie podobni rządzą tym krajem i dlatego zgodzę się z Bretą, ze nawet PO choćby w jednym promilu swoich rządów byliby lepsi od PiS, to i tak znaczy, ze im przynajmniej zależy na Polakach ipędem jeszcze raz na nich będę głosować!!!!!!!!! PiS tymczasem robi wszytsko tak, żeby tylko jej partyjce i ich kółku wzajemnej adoracji było jak najlepiej - kpią w żywe oczy ze swoich obietnic wyborczych, łgają na scenie polskiej i międzynarodowej.... Ale ja wolę być wykształciuchem niż obłudnym kłamcą i dewastatorem Polski.

Gość Romper-Pomper
Twoje zycie... - masz rację...ale kto wymyśla te biurokratyczne mury i podatkowe cegły?????? Rząd, a w tej chwili zobaczysz, po uchwaleniu budżetu co się będzie działo, jak pojawią się znikąd nowe podatki, parapodatki itd... Trzeba jakoś zarobić na to rozdymane i nadęte rozdawnictwo partyjne w koalicji....

Nie nawidze kaczek wstyd mi ze jestem Polką , niedobrze mi jak patrze na i słuchał jak co chwila sie ośmieszają, jak robią z Polski \"zaścianek Europy\" jak wszyscy za granicą śmieją sie z \"naszego\" (napewno nie mojego) prezydenta czy premiera, nie mówie ze Po jest lepsze i Tusk jest ideałem ale z dwojga złego myśle ze oni byli by lepsi, nie wprowadzali by władzy absolutnej do czego chca doprowadzic...... nie sprawdzali by kazdego po przeciez kazdy jest skorumpowany i winny według ich teori tylko nie oni! Miało być tanie państwo ? no i jest hahah podobno po niecałym roq rządzenia jest 2 razy droższe niż za czasów SLD. Bezrobocie zlikwidowane przperaszam gdzie bo ja nie widze- widze tylko jak moi koledzy po kolei wyjerzdzają za granice bo nie widzą przyszłości w tym kraju. A prezyden tak on sie wypowiada niby profesor prawa czy tam doktor cholera go wie a po polsku nei umie mowic przykład \"naszymi gościami są dziś NIemcy ....\" a co dopiero po angielsku cos powiedziec! to wstyd żeby PREZYDENT GŁOWA PAŃSTWA nie umiała ANgielskiego- Kwaśniewski jaki był taki była ale przynajmniej znał jezyki jakoś nas reprezentował na świecie..... a tu boże nei wiem dlaczego ludzie na nich głosowali co w nich widzą ... nie mogę . mam nadzieje ze szybko to sie skończy..

Gość Pisowiec były
to co wygadujecie to debilizm polityczny w najczystszym wydaniu :o

Gość Romper-Pomper
humorzasta niunia - głosowali Ci, którzy pamiętali jak Lechu walczył w Stoczni - tylko, ze to dawna przeszłosć i dość pogmatwana (skoro nawet Wałęsa nie chce mieć z Kaczorami do czynienia). Niestety ludzie często żyjąc marzeniami, dają się omamić takim podłym maluczkim i zakompleksionym ludkom.... Przecież to zal takiego mikrusa, a jak zrobi oczka spaniela.... to juz lecą na niego głosować. Żerowali na ludzkich odruchach dobroci i tak teraz nam odpłacają. Ja nigdy nie zagłosuję na nikogo z kaczej koalicji. NIGDY!!!!!!!!!! A wybory wkrótce...hehehe....i się troszkę pozmienia.... wreszcie....

Gość Romper-Pomper
Pisowiec - jak dotąd sam niczego mądrego nie powiedziałeś. Zabłysnąłeś raczej kompletnym brakiem kultury......

Gość Romper-Pomper
No, ale ludzie, którym brakuje inteligencji i mądrości, maskują się krzykiem, obelgami, wyzwiskami i tym, ze nic mądrego nie potrafią powiedzieć... :-)

no włąsnie myśle ze niestety ludzi zwłąszcza z miejszych miejscowości i wsi widzą tylko kaczki jako tych z solidarności a nie widzą ze czasy sie zmieniły i oni niestety tez.... i to na gorsze...

Gość Romper-Pomper
ludzie z mniejszych miejscowości nie są wcale bardziej ograniczeni niż Ci z większych miast. Ci, którzy czytują takie pisma jak Fakt, Super Expres, oglądają TV Trwam itp... są wszędzie i niestety wierzą w zapodawane im łgarstwa i kłamstwa z newsów.... Ale jak wynika z badań CBOS-u na PiS głosowała większość bez wyższego wykształcenia - tu przewagę miało PO :-))

zauważmy tez że \"Wspaniały, bożyszcze wielu milionów Polaków czyli Ojciec Rydzyk\" nakazał w swoim Radiu głosować na PIS i ludzie Katolicy bo tak sie bie nazywają oczywiście w imię Boga poszli do urn i oddali głosy na Pis bo Rydzyk Niestety jest świętością w naszym kraju i co on mowi to miliony Polaków robi... chodz nikt sie nie zastanawia nad tym ze kościół nei powinien ingerować w sprawy polityczne i narzucac głosowania na jakiego kolwiek kandydata i parię.

Gość Straszny dramat
co sie dzieje teraz w tym kraju PIS Samoobrona i LPR rządzą :(

Gość Pisowiec były
nie rozumiecie, ze wszyscy juz byli?? Tusk z Rokita tez już rządzili, przypomnijcie sobie rok 1993 co te gnoje wtedy narobiły :o

Gość -sb-
i to się więcej nie powtórzy :O

Gość Romper-Pomper
Pisowiec - no a jaką TY masz receptę????

Gość Pisowiec były
recepty nie ma, potrzeba ludzi z poza obecnych układów i wszystkich, które były dotąd

wszyscy są w jakimś układzie, a Kaczyńscy to nie są? Rydzyk, Lepper.... to nie układ? nazywajmy rzaczy po imieniu Twoim sposobem.... to należałoby wystrzelać elity polityczne od 40stki w zwyż.... i czekać aż dorosną nowe.... tyle że tak się nie da.... i trzeba wybierać po prostu mniejsze zło....

Gość Lewicowa
Ja tam głosowałam na SLD i dalej głosować będę.Precz z kaczuchami,donaldami i innym ptactwem.

Gość Pisowiec były
kurwaaaaa co za debile!!!!!!!!!! przeciez pisze wyraznie z POZA UKLADOW czyli ani Kaczynscy, ani Lepper, ani Giertych, ani PO ani SLD nikt z obecnych ukladow!! rozumiesz po polsku czlowieku??? :o potrzeba kogos nowego! i nikt nie mowi o rozstrzeliwaniu kogokolwiek!! co za kretyni!!!!!!! RZĄDY MAMY TAKIE JAKIE JEST SPOŁECZEŃSTWO i tak jest od 16 lat!!!

Gość Nie głosowałem ani
na jednych ,ani na drugich,ale jak widzę jak niektórzy odcięci od KORYTA dupami trzęsą,to BYĆ MOŻE !!! (Jak się moje polityczne tresowane PIESKI będą dobrze sprawować !) zagłosuję na ; biiiiiip (awaria ) :D:D:D DOBRE PIESKI !!!

K**** mać.... to podaj definicję układu.... społeczeństwo to jest układ... na tym po prostu polega... na róznych zależnościach między ludźmi.... chodzi tylko o to aby te układziki były ograniczane zdrowymi przepisami i kontrolą..... co Twoim zdaniem mają rządzić ludzie z nikąd? może Argentyński rząd wynajmiemy? zbankrutują nas i nie będzie o co się kłócić.... może tak by i było lepiej?

Gość przegrałeś ży.cie

Gość 4 lata i spier.......
Powrót do poprzedniej roboty !

Gość nie na wszystkich
ufoludki sa spoza ukladu wystarczajaco ?