Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pisowiec były

głosowałem na Pis

Polecane posty

Gość Pisowiec były

czy przegrałem życie?

Gość O super
ale cenimy to ze przyznajesz sie bez bicia!!!!!!!!! pokuta --głosujesz w najblizszych wyborach na PO i tak do konca zycia!

Gość Pisowiec były
PO to banda zdrajców i pedałów :o to juz wole pis :o

Gość gdhgs
Ja nie głosowałam ani na PO ani na PiS, ale gdybym miała teraz wybierac to zdecydowanie wybrałabym PiS

Gość Twoje życie Twoja sprawa
szkoda tylko, że przez Twoje głosowanie wszyscy mamy przerąbane...

Gość gdhgs
przerabane macie nie przez PiS tylko przez PO ze tak miesza

Gość nie jestes pierwszy
spotkalem juz kilka osob ktore baaaaaaardzo byly za PiSem kilka mies temu a teraz juz maja dosc wszystkiego albo sami porownuja to do totalitaryzmu szczegolnie kiedy sie widzi w pracy jak wylatuja ludzie i zatrudniani sa pisuary.

gdhgs>> znasz takie przysłowie "złej baletnicy, to przeszkadza i rąbek u spódnicy"

Gość Breta
PO miesza jedynie słownie, bo niestety nie przegłosuje swoich projektów. To PiS nam "umila" zycie tak, ze chce się uciekać z tego kraju w samych kapciach, byle szybciej....... Swoja drogą kilka lat temu miałam wykłady z naszym obecnym Prezydentem z Prawa Pracy. Wspominam to z niesmakiem (choć nie miałam kłopotów z dobrą oceną) - ciągłe spóźnienia, gubienie prac studentów, ciągły brak przygotowania do wykładu.... po tym mam pojęcie jak wygląda obecnie rządzenie naszym krajem - nic sie nie zmieniło poza tym, ze zamiast kilkudziesięciu studentów jest kilkadziesiąt milionów Polaków :-( Założyciel topiku - dobrze, ze widzisz, co naprawdę PiS wyrabia i umiesz sie zawstydzić....nie pozałować za oddanie głosu na nich. Podnoszę!!!!! :-D

Gość nie jestes pierwszy
aha....i bardzo podziwiam te osoby bo wiekszosc wstydzi sie jednak przyznac ze sie pomuylila.

Breta>> no dokładnie, jak można było oddać cały kraj ludziom, który nawet własnym życiem rządzić nie potrafią?

Gość Pisowiec były
myslicie, ze przy rządach PO by bylo lepiej? chyba zwariowaliscie :o

Gość nie jestes pierwszy
nie uwazam tak bo ja juz nie pojde na zadne wybory od teraz. sadzilem ze cos zmienial glosujac......naiwniak ze mnie do kwadratu

Gość Breta
zwyczajnie - ludzie dali się nabrać na "kiełbasę wyborczą". W takim naiwnym kraju żyjemy.......

Gość Breta
Pisowiec były - będzie dokładnie odwrotnie: PO będzie przegłosowywać projekty, a PiS będzie chciała je uwalić. Zmieni sie jedynie partia rządząca, ale przynajmniej projekty, które trafią do Sejmu będą miały na uwadze dobro kraju, a nie tylko dobro partii i kilku innych lobbystów. nie jesteś pierwszy - idź na wybory. Każdy ma prawo się pomylić. To nie Twoja wina, ale PiS-u, ze oszukała swoich wyborców. Ci, którzy nie idą na wybory są najgorsi, bo przykładają rękę do stanu naszego kraju. Jeśli Ty i Tobie podobni nie pójdą na wybory to istnieje możliwość, ze Samoobrona będzie rządzić. Chcesz tego????

już nawet za SLD było lepiej!!!! bo róznica dla zwykłych ludzi żadna.... w kraju NIC się nie zmienia na lepsze.... a lewica przynajmniej się oficjalnie nie żarła miądzy sobą.... jak ci.......... co tylko ludziom ciśnienie podnoszą!!!!

Gość nie jestes pierwszy
ale ja glosowalem na PO..... i na Tuska... tylko ze juz nie wierze nikomu.

Gość Breta
Żadna partia nie daje gwarancji na to, ze ma idealny plan uzdrowienia Polski. Ale PO przynajmniej ma szacunek na scenie miedzynarodowej - w przeciwieństwie do naszych obecnych władzopijców.

Gość Pisowiec były
HAHAHAHAHAHA jeśli będzie rządzić PO, to Twoim zdaniem "przynajmniej projekty, które trafią do Sejmu będą miały na uwadze dobro kraju" ???????????? zartujesz, czy naprawde jestes taka naiwna I PUSTA JAK STODOLA PRZED ZNIWAMI??????? :o:o:o:o:o

Gość nie jestes pierwszy
za to nie bede mial wrazenia jakbym zyl w latach 30tych w Niemczech.....

Gość Pisowiec były
kiedys w programie Wojewodzkiego byla Manuela Gretkowska i Hubert Urbanski --- słusznie doszli wtedy do wniosku, ze w Polsce wsrod wyborcow panuje kompletny debilizm polityczny :o

w PO najlepsze jest to, że chce się skupić na gospodarce.... a moim zdaniem to jest to czego temu krajowi najbardziej potrzeba.... jak choć odrobinkę uzdrowi się chory stystem podatkowy, ubezpieczeń, organizacji pracy.... to moim zdaniem wszystko ruszy do przodu.... a dziś niema komu się tym zająć.... ważniejsze są wzajemne kłótnie!!!!

Gość Breta
Pisowiec były - licz się ze słowami, ja Ciebie nie obrażam. Tacy właśnie są Ci, którzy są za PiSem - kultura to u nich obcobrzmiące słowo jak widać. Liczyłam na dyskusję, a tymczasem robi się pyskówka. Idę stad.

Gość nie jestes pierwszy
oo zaczynamy znizac poziom do poziomu koalicji PiS-SO-LPR..... trzeba sobie isc

Gość Pisowiec były
ja tylko postawilem pytanie, to twierdzenie nie bylo ale jak przystalo na zwolennikow PO brakuje ci inteligencji zeby to zrozumiec :o

Gość nie jestes pierwszy
oczywiscie.....nie zamykaj nas wobozie..... chetnie przyznajemy ze tylko posiadacze legitymacji czerwo.....tzn PiSowskiej maja jakakolwiek inteligencje

ludzie.... co z różnica kto jest inteligentniejsz kto mniej a kto bardziej pusty? jak w rządzie.... liczy się czyje na wierzch.... dobro ogółu wszyscy mają w d****!!!! smutne.