Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miska_85

cilest-prosze o rade

Polecane posty

yh ale namieszalam teraz z tabletkami;((jestem w drugim tygodniu,chialam wziasc kolejna pigulke, patrze na opakowanie i widze ze z piatq czyli wczoraj nie wzielam,wiec glupia spanikowalam i wzielam dwie naraz, tylko ze pozniej zobaczylam i okazalo sie ze wzielam z tego samego opakowania ,tylko ze nie wedlug tych strzalek ale z innego miejsca.chodzi o to,ze wzielam juz dwie i nie potrzebnie !!opakowanie skoncze wczsniej o jeden dzien,dziewczyny jak myslicie,wszytsko jest ok ?

Gość tak nie mozna okreslic
to ze wzielas bez kolejnosci to nie szkodzi, szystkie tab maja taki sam sklad. moglas nie brac 2 naraz tylko jedna normalnie dalej i przez 7 dni dodatkowe zabezpieczenie i potem znow ok . nie wiem w sumie co teraz powinnas zrobic

tak nie mozna okreslic - wlasnie wiem, ale spanikowalam i jak zobaczylam ze piatkowa tabletke nie wzielam to zara lyknelam dwie na raz...wrrr;( a pozniej jeszcze raz zobaczylam i sie okazalo ze jednak ja wzielam...ale juz po fakcie..;(;(

Gość tak nie mozna okreslic
to najlepiej zeby bylo ok wszystko to na koncu bys musiala ostatnia tabletke wziasc z oapkowania by razem bylo wzietych 21 tab a teraz jestes zabezpieczona(bo gdybys jej rzeczywiscie zapomniala to 7 dni dodatkowego zqabezpieczenia by trzeba bylo) jak mowisz ze wczoraj wzieleas wiec najlepiej bierz dalej i 21musisz dobrac z nowego opakowania no ale juz jedno opakowanie masz w plecy-qale lepiej byc zabezpieczonym chyba