Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigulka anty

jak dlugo moge przyjmowac tabsy? biore juz poltora roku czy moge miec

Polecane posty

Gość pigulka anty

klopoty z zajsciem w ciaze?

Gość 19 latka
znam dziewczyne co bierze juz 6 lat i nie robila jeszcze ani jednej przerwy bo panicznie boi sie ciazy. ja biore rok i mysle ze za 2/3 lata albo zrobie przerwe albo rzuce całkiem

tabletki nie powoduja potem problemów z zajjciem w ciąze ile jeszcze razy bedzie powtarzyany ten mit ze to wszystko wina tabletak ze neimozna zajsc w ciąze same dziewczyny sie straszycie!

Gość dzieki dziewczyny
za odpowiedz:)

ja biore chyba od 16tego roku zycia (problemy z hormonami) i zaduzo w tym czasie przerw nie robilam z tego co pamietam. najdluzsza trwala dwa lata i teraz mija rok kiedy znowu zaczelam je brac. wsumie jest to jakies 8 lat. tez slyszalam ze nie ma juz problemow z zajsciem w ciaze poniewaz tabletki sa naprawde coraz to lepszymi dla nas skladnikami.dla przykladu napisze ci ze moja siostra po zuceniu tabletek starala sie o dzidziusia,wspolzyla z mezem bez zabezpieczenia i zaszla dopiero po pol roku a jej kolezanka juz w pierwszym miesiacu po odstawieniu tebletek. tak wiec kolejny mit ze organizm dlugo sie oczyszcza z tabletek co moze powodowac nawet kilku miesieczne opoznienie w zajsciu w ciaze jest obalony. pozdrawiam🖐️