Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juhyeter

Spoglądam jak mężczyzna, a ty się poruszasz.

Polecane posty

Dziki we mnie drży się odruch dotykania. Oczy mam nagie całe już od ciebie. Przysłaniam je przepaską uplecioną z powiek, żebyś nie widziała, jakże pożądliwie łypią me źrenice, jak mi się diabelnie z tobą chce kochania. Wdzięczysz się, dowcipnie rozmawiasz, uwodzisz, piersi odsłaniasz, robisz to po woli. Całą siebie lejesz bioder strumieniami, aż boli, cudownie boli. Tylko boska siła brać mi ciebie wzbrania zesztywniały milczę choć pragnę kochania.

o tak, Wy kobietki potraficie omamić mężczyznę :) a potem jesteśmy straceni, jak jedna czy druga zarzuci sieć ;)

\"...Sądzą,że skoro nie znali się wcześniej, nic między nimi sie nie działo. A co na to ulice, schody, korytarze, na których mogli się od dawna mijać?...\" ;-)

malamii, to ogólnie przyjęty stereotyp, że kobiety bardziej cierpią, ale mam kolegów, i wiem, że My też mamy uczucia, Wy to bardziej okazujecie, my (po męsku;)) wolimy w samotności :)

kremówka, bardzo trafne :) no i co na to schody,ulice na których się mijaliśmy co? ;)

marnie pomarańczko, bądź bardziej pomysłowa. kredy nie wciągałem już od dobrych paru latek, a passive nie bywam nigdy:P

malamii => dla mnie jest super ...Chciałabym ich zapytać, czy nie pamietają- może w drzwiach obrotowych kiedyś twarzą w twarz? Jakieś \"przepraszam\" w ścisku? głos \"pomyłka \" w słuchawce? ale znam odpowiedź. Nie, nie pamiętają...

kremówka----> dobrze, że mi o nim przypomniałaś, bo już dawno go nie słyszałam, ani nie czytałam.

Im bliżej brzmienia jestem tym głębiej wnika ono w studnię mej duszy jako muzyczny nieokrzesaniec nie sądziłem, że flet jednoczy się z biodrami i całym ciałem flecistki skupienie warg i rozwarcie były zbyt zmysłowe zanim poznałem jak bardzo mogą być muzykalne melomania pobudza erogenne sfery audio-chłonności rozedrgawszy serce na podobieństwo czułego kamertonu. My – mężczyźni wybrzmiewamy w ciszy tak głęboko że nasze wibrowanie nie słyszalne nie widzialne jest dla zmysłów tłumienie odruchów czułości spowodowane jest męską dumą której nie wypada pokazywać łez kiedy jest na nie pora.

\"...tłumienie odruchów czułości spowodowane jest męską dumą której nie wypada pokazywać łez kiedy jest na nie pora...\" juhyeter---> zgadzasz się z tym fragmentem?

lubię poezję, może nie jestem jakimś maniakiem, ale często czytam \"zeszycik\" znajomej z wierszami:)

nie wiem czy masz czy nie masz, ja znam jego stronę na pamięć, jeśli nie znasz to \" \" \"Wdzięczysz się, dowcipnie rozmawiasz, uwodzisz, piersi odsłaniasz, robisz to po woli. Całą siebie lejesz bioder strumieniami, aż boli, cudownie boli.\" nn:P