Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ma zrobić

Co ma zrobić dziewczyna, która jest w ciązy ale....

Polecane posty

Gość co ma zrobić

została zgwałcona na imprezie , nic nie pamięta bo cos jej dosypano do drinka????

Gość wynik testu
urodzic?

Gość zastanów sie
co bedziesz odpowiadać,gdy wszyscy,łącznie z twoim dzieckiem kiedyś, będą sie ciebie pytali, kim jest ojciec? I zastanówsie,czy kiedy je urodzisz, bedziesz je mimo wszystko kochała

Gość Jak to co
1) zglosic na Policje.

Gość vfzvfd
na policje biegusiem poki sa jeszcze jakies slady

Po pierwsze może iść na policję i powinna. Drugie wiadomo, że można usunąć w takim przypadku. Po trzecie jeżeli chcesz możesz urodzić jednakże i oddać do adopcji. Sprawa jest trudna wybór należy do tej dziewczyny sprawa trudna bardzo.

Gość co ma zrobić
usunięcie nie wchodzi w gre, na policje? i co żadnych dowodów jeszcze pwoeidzą ze sie upiła albo sama pusciła...żadnych sladów nic:( co powiedziec??? prawde...dziecko bedzie kochała....ale nie wie co mu kiedys powiedziec???ma jakies wsparcie w rodzinie....jak to jest z podaniem danych "ojca", co z nazwiskiem??? czy taka matka moze liczyc na jakąś pomoc finansową ze strony panstwa??

Gość JElonka43
Dobra dobra dosypali wynieśli na barana i wyruchali. Takich rzeczy nie wsypuje się takim cnotkom za jaką się masz!!!!!!!! Musisz wiedzieć że Ty też dołożyłaś cegiełke do tego co Cię spotkało!! Trzeba myśleć wcześniej gdzie się idzie z kim się bawi i z kim pije się drinki.!!

Gość JElonka43
Niech sobie jebnie baranka o ściane!!!

Gość werwrewrrwrerew
juz wiesz ze jestes w ciazy?kiedy to sie stało?

Gość 19 latka
ja bym tak nie mogla. a po 2 trzeba miec glowe na karku !

Gość earhyurew
"czy taka matka moze liczyc na jakąś pomoc finansową ze strony panstwa??" wytłumacz mi z jakiego powodu ciężko pracujący na swoje rodziny podatnicy mają łożyć na twojego bękarta? mnie i męża nie stać jeszcze na dziecko, a ty sobie chcesz urodzić dziecko jakiegoś przestępcy i z moich podatków ma być utrzymywane? brawo!

Gość earhyurew
państwo conajwyżej może ci zafundować aborcję zgodną z prawem i przysługującą ci w przypadku gwałtu. dostawać pieniądze za nic każdy by chciał

Gość Wrom
----------->earhyurew Niezależnie od przekonań innych ludzi państwo płaci jakieś alimenty na takie dzieci (przynajmniej do niedawna płaciło). Ale teraz dokłądnie to nie wiem, gdyż przepisy się zmieniają.

Gość zdaje się że dyżurne chamidło
jasne, niech sobie z Twoich podatków urzędasy wyłożą kolejny kibel marmurami, aby tylko jakiś bękart nie dostał na tę paczkę pampersów miesięcznie. :o

Gość earhyurew
bękart ma jakiegoś ojca i niech on na niego płaci. ja i mój mąż zarabiamy na nasze dzieci, a nie jej dziecko.

I co, jak nie będzie opieki socjalnej, to nie będziesz płacić podatków? A samotna matka strasznie się z tych zasiłków wzbogaci, nie daj Boże :o

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaa
jezeli to byl gwalt i zglosisz na policje to bedziesz mogla legalnie usunac ta ciaze

Gość do earhyurew
państwo jest od tego żeby pomagać, a to że mówisz, że nie stać cię na dziecko to twój egoizm i wygodnictwo. Też kiedyś może będziesz mieć córkę i nie życzę ci żeby się znalazła w takiej sytuacji jak załozycielka topiku. A zdarzyć może się wszystko...Tego nie można przewidzieć. Dziecko, nawet poczęte w drodze gwałtu zasługuje na życie i nie tobie decydować o aborcji.

ja tem jestem stara panną, nieźle sytuowaną, umówmy się, że to z moich podatków ta konkretna dziewczyna dostanie zasiłek. Jakos to przezyję. Ty ze sowich załóż, że zasponsorowałaś wakacje jakiemus urzędasowi.