Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lunei

Bolący jajnik - owulacja - ile czasu...

Polecane posty

Gość Lunei

Witam, mam szybkie pytanko - jeśli jajnik boli mnie kilka godzin to czy komórka jajowa wykluwa się w ciągu tego czasu co mnie boli... a jak już jajnik przestaje boleć to jajeczko już idzie jajowodem i mam tylko te max 24h na zapłodnienie? Zaczął mnie teraz boleć jajnik a mój małżonek wraca dopiero jutro ok 20.00 czyli za 24h i nie wiem czy mamy jeszcze szanse na zapłodnienie... pozdr. Ania

Gość hgfg
no wlasnie tego nikt na 100% nie wie, czy bol to juz na owulacje dokladnie, przed czy po

kurczę, też mnie to nutuje, ciekawa jestem jak to jest, bo też w czasie owulacji mam taki ból

Gość hgfg
ja tez mam taki bol, ale podczas niego sie nie kochalam, a mam synka :)

Gość Lunei
Dzięki za pomoc i za danie nadziei :) W czwartek robiłam testy OWU i wyszedł negatywny (jak pozytywny to OWU będzie w ciągu 24-48) a wczoraj na teście pojawiły się Dwie kreseczki (czyli zbliżające się OWU)... ale zmartwił mnie ten ból jajnika. I nie wiem właśnie czy jak bolał jajnik to właśnie "wypuścił" jajeczko czy może przygotowywał się albo coś :) Mhm... a co to znaczy rosnące pęcherzyki Graffa? Bolało mnie wczoraj może 2h... i zastanawiam się czy jeszcze są szanse czy już "po ptakach". Okres mam prawie jak w zegarku: Trwa 28 dni a ostatni zaczął mi się 5 września (czyli we wtorek będą dwa tygodnie) Heh - ciekawe gdzie jest w tej chwili moje jajeczko... :) pozdr.

Gość Lunei
up Bardzo chciałabym wiedzieć...