Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda001

pierwszy raz

Polecane posty

hmm czy wraz z doswiadczeniem nabywa się nwych rpzyjemnosci? dzisiaj peirwsyz raz kochałam się z moim chłopakiem i niby bylo fajnie przyjemnie ale...nie bylo to jakies takie rewelacyjne jak wsyzscy opowiadaja...

Gość waze 8 ton
ja to wspominam z sentymentem. robilam to na srodku rondaz nogami wystawionymi przez okno, glowa na siedzeniu tylnym i pizda na dachu w zetorze z Leszkiem, było super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a potem mialam dziecko...

Gość nikt nie pisze bo dla kazdego
odpowiedz jest oczywista. jasne ze za kazdym razem bedziecie sie uczyli czegos nowego. poczytaj w internecie na temat gry wstepnej ja ostanio znalazlam calkiem fajna stronke:) pozdrawiam i papa🖐️

młoda -> ja już współżyje od jakiegoś czasu i żadnej rewelacji w tym nie widze

Gość um
za pierwszym razem tak bywa potem juz bedzie tylko lepiej nawet nie zauwazysz jak sie od tego uzaleznisz:)

nie wiem ile Ty masz latek,ale wydaje mi się,że mam troszkę więcej i naprawdę nie przynosi on mi ogromnej satyafakcji,może dlatego,że jeszcze nigdy nie miałam orgazmu pochwowego

własnie w tym problem,że ja kiedyś nawet rączki nie używałam a i tak nie mam orgazmu

Gość baba jaga na miotle
Najpierw odpowiedz sobie na pytanie czy go kochasz i czy naprawdę tego chciałaś.

kocham go bardzo, jestem szczęśliwa że przynajmniej jemu było przyjemne, bardzo sie starał dla mnie, potem ejszce dlugo piescil mnie reką i jezykiem ale nic nie pomoglo...:( po prostu orgazmu nie mialam a sam seks...prawie nic nie pcozulam:((

Ja za 1 razem wlasciwie nic nie czulam...teraz jest coraz lepiej. Kochamy sie od roku, szkoda tylko ze orgazmu pochwowego jeszcze nie mialam...Mam nadzieje ze sie doczekam. :)