Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laxi

Ważne dla wszystkich Forumowiczów!!!!!!!!

Polecane posty

Zwracam się do Was z prośbą, a własciwie błaganiem o pomoc. Oto link go strony w której możesz wyrazić swój sprzeciw przeciwko beztialskiemu traktowaniu zwierząt. W Stanach Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii działają organizacje na rzecz walki z okrucieństwem wobec zwierząt. Działają i są skuteczne. U Nas też może tak być. Podpisz petycję do Rzędu - proszę!!! Twój głos może zawarzyć o tym, czy sejm się tym zajmie. www.ozzy.dog.pl -> tu przeczytasz o akcji zbierania podpisów i o dramatycznej i okrutnej śmierci psa, który został zabrany ze schroniska do nowego domu w którym w ciągu trzech dni skatowano go na smierć. http://petycja.4.pl/ -> to link towarzystwa OND gdzie zbierane są podpisy do petycji skierowanej do Rządu. Twój głos może zaważyć, więc proszę daj zwierzakom szansę. Proszę. Laxi.

Gość Polinka 86
ok

Pomyslcie też o słabszych, zaleznych od nas istot, zamiast o tłuszczu, rozstępach i innych pierdołach.

Gość znowu ten pies
??????

Tak znowu, bo takich jak on są setki a zwierzęta w naszym kraju niestety nie moga się spakowac i pojechać do Irlandii, żeby lepiej żyć. Tyle chyba mozna zrobić, co? Cholerna znieczulica. Ważne, żeby nie przybyło Wam zmarszczek i sex był z orgazmem. Jak trzeba zrobić coś ważnego, to wszyscy siedzą cicho. To przykre. Szkoda. Myslałam, że na kawce znajdzie sia pare osób, które wesprą tą akcję, ale widze że sie pomyliłam, więc sory, że przerwałam dyskusje o............

Gość znowu ten pies
Sluchaj no, nie masz zielonego pojecia o naszych problemach ani o zyciu kazdego forumowicza. Nie kazdy jest wielbicielem zwierzat. Nie kazdy chce im pomagac. Rozumiesz to? Rozumiesz ze ludzie sa ROZNI? Cos waznego...dla Ciebie to jest wazne.

Gość jera
poczekaj dziś sobota i w związku z tym nie ma za dużo ludzi na kafe, odzew będzie ale zapewne od poniedziałku :)

Gość Już podpisałam
i wierzę w pomyślność tej petycji. Dziękuję za linka!!!

Gość R_A_C_J_A
Pieprzą tu o facetach i chomikch zamiast cos zrobic zwłaszcza, że nie musze ruszać dupsk z foteli i wszystko podstawia im się po nos. Nienawidzę tego narodu. Lenia, darmozjady i wygodnicka banda pieprząca ciągle o głupotach. Popieram cie w 100 procentach i juz czytam i podpisuje. Przynajmniej tyle dobrego moge zrobic. Oby reinkarnacja istniala i w przyszłych wcieleniach te wszystkie pudernice i lalusie, którzy nic poza czybkiem swojego nosa nie wiedzą byli niechcianymi, bitymi zwierzetami.

Gość Już podpisałam
do R_A_C_J_A To było ostre ale słuszne - POPIERAM!!! Pozdrawiam :-)

macie moje poparcie :) Może i ktoś nie lubi psów i zwierząt... ale nie powinien godzić sie na jego cierpienie !! obojętnie czy to pies ,chomik,mysz czy człowiek,to isota żywa i rozumna,posiadająca uczucia i odpowiadająca na bodzce takie jak ból:o wiec nie pieprzcie ze nie jesteście wielbicielami zwierząt :o bo to akurat nie ma z tym nic wspólnego.

Do: Znowu.... To jak traktujesz zwierzęta, świadczy o tym jak traktujesz ludzi... Bez komentarza. Choć... znaczy z tego ,że nic poza Toba i Twoimi problemami sie nie liczy. A ja jestem nieuleczalnie chora a mimo to mysle o innych. Pomagam ludziom. I nikomu nie odmówię pomocy, a zwierzaki na to zasługują. Skoro nie lubisz zwierząt - nie lubisz słabszych, czyli - sam jesteś słaby, bo tylko silnych ludzi stać na pomoc innym (oczywiście nie mówie o mięśniach i kasie)

Gość gratuluje
z takim nastawieniem zaraz sie sami pozagryzacie mialo byc dobrze wyszlo jak zawsze :O

Gość Surykatka77777777777
Oglądam Animal Planet i jestem zdania, że taka organizacja jak SPCA bardzo by sie przydała. Powinny byc też państwowe lecznice dla zwierzaków - przynajmniej jedna w mieście, albo, żeby mozna np. odpracowac w formie wolontariatu koszt leczenia zwierzaka, bo ceny u weterynarzy są kosmiczne. Ja już podpisałem i jestem pewny, że jeśli będzie nas naprawdę dużo, to się uda a przynajmniej kary za znęcanie się będa wyższe. Popieram akcje i przekazuje to dalej poczta do wszystkich których mam w skrzynce mailowej. Podawajcie to dalej!!!

Gość zezłośliwiona do granic
słuchajcie podpisałam, wysłałam, odesłali mi juz, i nie mog epotwierdzic podpisu, bo mi wyskakuje, ze sie kod im nie zgadza, jaki kod?

Klikasz,że akceptujesz swoje dane i podają Ci kod tak samo napisany,jak przy wysyłaniu smsa z netu(trochę pokrzywion cyfry)

Gość zezłośliwiona do granic
dzięki, poszło. załatwie jeszcze kilka podpisów

Gość GŁUPEK z ciebie Amant i już

Gość vfdv
a czemu ta petycja dotyczy głównie psów, a co z kotami?????????? :/

Podpisalam, chociaz nie wszystkie postulaty popieram. Ale chocby dla tego jednego: \"uznanie znęcania się nad zwierzęciem i zabicia zwierzęcia ze szczególnym okrucieństwem, w sposób nie humanitarny, za czyn o wysokiej szkodliwości społecznej \" warto wyrazic poparcie.