Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akwarium

bojownik

Polecane posty

Gość akwarium

Hej! Dostałam wczoraj w prezencie akwarium. To znaczy szklaną kulę wypełnioną wodą, kamyczkami, jedną plastikową roślinka no i oczywiście ślicznym, fioletowym bojownikiem. Jeżeli ktoś ma doświadczenie w takiej hodowli to była bym wdzięczna za wszelkie rady. Ile razy dziennie dawać mu jeść, jak często zmieniać wodę (no i jaka to ma być woda z kranu, przegotowana, ciepła czy zimna), czy potrzebuje dotatkowych akcesoriów no i co zrobić żeby po prostu był szczęśliwy:) z góry dziękuję za wszelką pomoc buziaki

Gość akwarium
a i jeszcze jedno pytanie jak długo żyje takie stworzenie?

ja swojemu bojownikowi zmieniam wodę co 3-4 dni. Karmi go 1 raz dziennie. :D Mój Goofi nie sprawia żadnyh problemów. Powodzenia.:)

Gość jesc dawać kilka razy
dziennie, w małych ilosciach, wode zmieniać co ok. 2 tygodnie, nie prosto z kranu, musi odstac najpeirw w temp. pokojowej, bojownik zeyje ok. 2 - 3 lat aha! i jeszcze bardzo wazne!!! bojownik jak sama nazwa wskazuje ejsty bojowy i na pewno nie jest zwierzeciem stadnym. nie wpuszczaj mu tam ZADNYCH rybek bo sie pozabijaja

Gość hop hop hop
ja też miałam fioletowego bojownika :( ale inne ryby go pogryzły i umarł... spróbuj go wytresowac ;) mój łobuz podpływał do mnie i jak zanurzałam w wodzie palec to podpływał a ja go smyrałam po pleckach :D