Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawamerylove

kredyt mieszkaniowy......

Polecane posty

Gość krwawamerylove

witajcie mam dylemat czy na te czasy warto jest brac kredyt mieszkaniowy jestem młodą mężatką i chcemy miec własny kąt ale boimy sie wziąść kredyt on ma stałą prace a ja umowe na określony czas nasze zartobki to 2700 zł i mamy dziecko nie wiem czy damy rade... proszę o poradę was jaki kredyt wziąść z jakiego banku... a może są osoby kltóre mają już kredyt jak dajecie sobie radę... dzięki za cnne wskazówki

Gość one j
dacie rade wiesz na 30 lat to czasem wychodzi 500 zł na miesiac kosztow kredytu i samego kredytu razem

Gość krwawamerylove
ale zwsze jest ta niepewność różnie to bywa

2700 zł z małym dzieckiem... to troche mało, ja bym odradzał. Rata kredytu 500 zł, opłaty za mieszkanie to pewnie drugie 500 zł, zostaje 1700 zł na życie - to mało. Poza tym, przy takiej racie to dostaniesz najwyżej 100-120 tys. zł. W większych miastach nie kupisz za to mieszkania, może kawalerkę. A jeszcze trzeba je wyposażyć....

Gość cat.lys
ja wizelam kredyt osiem lat temu kiedy to jescze nie bylo tylu dostpenych ogolnie kredytow hipotecznych. co prawda nasze mieszkanie kosztowalo wtedy 80 tysiecy ale teraz jest warte 200:P wzielismy kredyt na 25 lat i pocztki byly trudne bo rata 900 zl a nasze zarobki marne byly. teraz jest rata 400 zl spadlo oprocentowniw bo teraz kredyt moze wziac prawie kazdy a przed tem tak nie bylo. ja wiem jedno gdyby nie ten kredyt nigdy bysmy nie mieli wlasnego mieszkania. polecam:)

Gość akisiimo
Polecam kredyt Dom Banku, bardzo korzystny, jeden z najlepszych obecnie na rynku

Gość a to Polska właśnie
2700zł na 3 osoby? zapomnij o kredycie...

Gość giblartar
Zabacz ofertę Dom Banku, najlepiej to idź do nich do palcówki, wszystkiego się dowiesz...

Gość służę radą
Ten kto powiedział, że oferta DomBanku jest atrakcyjna to naprawde nie ma zielonego pojęcia o obecnych kredytach na rynku. Łatwo się związać z tym bankiem, mało formalności ... itd., jednak koszty wysokie, a jak w przyszłości chcielibyśmy sobie zrefinanoswać ten kredyt bądź skonsolidować wszystkie nasze obciążenia to tylko płakać:) Jeśli ktoś potrzebuje fachowej rady co do kredytów bądź inwestycji to służę pomocą (Wielkopolska). silvias@wp.pl

Gość służę radą
mała pomyłka w adresie: silvia3@wp.pl

Gość Kaśka D
2700 to nie jest aż tak mało. Lepiej spłacać raty niz płacić czynsz- na to samo wyjdzie. Co do Dombanku,to ja też uważałabym.Spróbuj w GE albo w Millenium (duzo oddziałów).

nie wyjdzie na to samo!!! czynszu masz 400-500 zł a kredytu na normalne mieszkanie min. 1000 zł

Gość inaczejniz
Zależy w jakim mieście. Ja do tej pory płaciłam 700 zl czynszu, a rata kredytu wynosi 1100 zł.

Gość o jakim wy kredycie mówicie
na 30 lat, raty po 500, toż to musiałoby być na 60 lat, żeby były takie raty

A ja sie zastanawiam gdzie wy kupiliscie te mieszkania ze macie rate 500zl. Teraz w miare niedrogie mieszkanie w nieduzym miescie kosztuje 200 tys. Rata przy takim kredycie to okolo 1100zl. Wic pytam gdzie?