Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedorna

coś bez recepty na lekkie otarcia po stosunku...

Polecane posty

Gość biedorna

Czy jest jakas taka masc łagodzaca, albo cos takiego..? raz jak mialam jakies problemy tam, stan zapalny to dostalam od ginekologa, ale to na recepte i w dodatku antybiotyk,wiec nie chce sie tym smarowac bez osłony. W sumie to chodzi mi o coś takiego bardziej w ramach profilaktyki niz leczenia. Czasem zdarza sie ze po stosunku lekko piecze, czasem mniej, czasem bardziej, niby samo przechodzi, ale wolałabym to jakos zlagodzic. Jesli jest jakas masc lagodzaca, to prosze o nazwe, ewentualnie cene. Z góry dzieki.

Gość biedorna
oj... wlasnie przeczytalam ta swoja wypowiedz troche nieskladna:) juz ide spac, wiec jedna noga jestem w lozku:) dlatego od razu wyjasniam, coby sie zapalony gramatyk nie doczepil:) Oczywiscie chodzi o otarcia lekkie przy wejsciu do pochwy,czasem czuje pieczenie i boje sie zeby to nie rozwinelo sie w cos gorszego, bo juz tak kiedys mialam po tzw szybkim numerku, zapewne nie bylam wystarczajaco podniecona, otarl sie naskorek, doszlo do infekcji i stan zapalny gotowy. Jakby ktos znal jakas masc bez recepty to prosze o rade:)

Gość 19 latka
ja widzialam w sklepie w rossmanie taki zel nawilzajacy.. chyba go kupie kosztuje ok 13 złoty wole to niz potem ma mnie szczypac.. nie koniecznie antybiotyki lekarz mi pow bo jak np chce sie szybko a kobieta wiadomo podniecona ale ja np jak biore tabletki to niekiedy taki skutek uboczny ze mam mało sluzu.. jednak warto kupic niz cierpiec..

Gość kamisia-
witaj biedrona !ja mam tez taki problem z małą iloscia sluzu i otarciami.ja stosuje KLOTRIMAZOL (krem w aptece kosztuje około 3-5zł) po kazdym stosunku czy jest optarcie czy go nie ma!my z partnerem bardzo dbamy o higiene,ale po stosunku jakas bakteria zawsze przedostanie!a ten krem działa antybakteryjnie,i antygrzybicznie!PRZYNAJMNIEJ NA MNIE!POZDROWIENIA Z GDYNI

Gość 19 latka
kamisia chyba clotrimazolum?? ja go uzywałam jak mialam zapalenie.. jego stosuje sie zewnetrznie nie wolno wsmarowywac do pochwy a otarcie jakie ja mam np to sa przy wejsciu i troszke w i nie wolno własnie...

Gość majkuś
najlepszym sposobem dbania o higienę jest mycie,(do Kamisi). a nie smarowanie się maścią. W aptekach są żele, ktore nawilżają przed stosunkiem i zapobiegają otarciom. Ale jeżeli już sie tak stanie, to proponuje Ci sudokrem, lub linomag.

Gość corinne
podczas stosunku uzywaj jakiegos zelu intymnego, np. Feminum i nie powinno byc klopotu