Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anafraza

sex rano

Polecane posty

Gość anafraza

mój facet uwielbia kochać sie rano zaraz po przebudzeniu. Oboje bardzo dbamy o higienę. Ale rano nie myśli o tym żeby isć najpierw się umyć. Zresztą kto by o tym myślał. Zastanoawia mnie fakt czy to nie będzie szkodliwe. jak jest u was. Czy jeśli wieczorem sie umyjecie a rano kochacie czy potem nie ma problemów zdrowotnych? Jak jest u was

Gość co za pytanie
jakich problemów ?

Gość gość
Jedzie:o

Gość gość
My zawsze po przebudzeniu myjemy kpary:)Hard 🖐️---> w kosciele usypiam, wiec nie chodze:)

Z seksem rano, zaraz po przebudzeniu i z koparami nie mają tylko problemów na filmach :)

Gość gość
taaaa:) W filmach budza sie tez z fryzura i makijazem:D

ja chciałabym się kochać: 1. przed snem 2. po przebudzeniu ok 4-5 rano ( króciótki nierozbudzający sexik) 3. rano przed wyjściem z łóżka Niestety mój facet jest strasznym śpiochem więc o nocnym sexie mogę zapomnieć..nawet dotknać się nie da bo odruchowo się obraca do ściany, a rano też nie mogę liczyć na sex po moim przebudzeniu...:(

Aguilla----> musisz kłaść go wcześniej spać, najlepiej zaraz po dobranocce ;) :D

to nic nie da:( jak zaśnie to śpi...mocno śpi... ale nie narzekam- kwestia przyzwyczajenia

Ja baaardzo lubie sex rano, szczegolnie w weekendy :) A ze jestem wyczulona na poranne aromaty z kopary :D to preferuje pozycje na leniuszka. Na boczku i od tylu. Nic nie wali i jest milusio

Gość To sem ja
Aah, rano. Mojnfacet uwielbia:D Ale ja wlasnie zalezy kiedy, najgorzej z ta kopara:D a nie tyle z zapachem, co ze smakiem jego buzi.. fuuj, dla tego rano zawsze od tylu:D hihi ale najbardziej mnie smieszy, jak po sexie z poprze4dniego wieczoru zostaje troche jego 'zwierzatek' a on mowi: "o podniecona jestes":D

Gość ramzes-ik
\"\"Aguilla ja chciałabym się kochać: 1. przed snem 2. po przebudzeniu ok 4-5 rano ( króciótki nierozbudzający sexik) 3. rano przed wyjściem z łóżka Niestety mój facet jest strasznym śpiochem więc o nocnym sexie mogę zapomnieć..nawet dotknać się nie da bo odruchowo się obraca do ściany, a rano też nie mogę liczyć na sex po moim przebudzeniu... \"\" twoj facet nawet nie wie ile traci moja dziewczyna tez jest spiochem ale przynajmniej przed snem jej sie chce... mam pomysl zamien sie z moja dziewczyna na temperament:)