Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bree

ale mam dola!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość bree

czy ktos ma dzis takiego dola jak ja i dlaczego? ja mam z powodu rachunkow i kasy i meza , bo sie z nim o to poklocilam

Gość to prawie tak jak ja
kasa i mąż

Gość cos takiego
Na przeprosiny biegiem zrobic im obciag z polykiem , ale juz .

Ja doła w prawdzie nie mam, nie mniej również doskwierają mi te same problemy, tzn mąż i kasa :O....

Gość zielonkawa
kasa i maz - na razie nie mam z tego powodu zadnych nieprzyjemnosci, ale... boje sie, ze i mnie to spotka :( w ogole to mam codziennie schizy, ze on mnie przestanie z jakiegos powodu kochac! :(

tak,wydaje mi sie ze moze mnie kojarzyc...tym bardziej jak widzialam go pierwszy raz po dluzszym czasie,jak sie sobie przygladalismy(ja akurat sie zastanawialam z kim ja go kojarze...) Jak narazie zakochalam sie w wygladzie...jestem ciekawa jaki ma charakter...

Gość bree
jak kasa nie sprzyja to pojawia sie do tego mnostwo innych glupich problemow , ktore nie pojawilyby sie gdyby pieniadze byly, mam racje??? czlowiek sie wtedy czepia wszystkiego , wszystko przeszkadza i drazni, i nie ma sie ochoty na nic :-(((

to dobry znak, że prawdopodobnie Cię kojarzy :) Może myśli tak samo jak Ty o nim :)

bree----> masz racją z tą kasą, tak to jest, że jak jej brakuje na to czt tamto, to spędza to sen z powiek i nic innego już nie potrafi cieszyć.

a może na początek uśmiechnij się do niego, tak wiesz, delikatnie. Zobaczysz jego reakcję.

Gość bree
ALE MI ZLE !!!!:-((

słuchaj, jak będziecie się mijać kilka dni z rzędu, to wtedy taki uśmiech nie będzi niczym dziwnym :) będę trzymać kciuki :)

Gość ja też mam wielkiego...
..doła z powodu niezapłaconych rachunków.No po prostu przerosły mnie opłaty i robi się bardzo nieciekawie.Jak mogę z tego wybrnąć???Jest jakaś szybka pożyczka?? :(