Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony facet

Co wy chcecie od tych facetow? Ja sie tylko pytam?

Polecane posty

Gość zrozpaczony facet

Chodzi o okazanie uczucia, cos chcecie od facetow a faceci nie wiedza kompletnie o co biega, no bo jak to nazwac, dziewczyna cos od niego oczekuje, a on nie wie co powidziec, zna tylko czyny, a slowa sa dla niego zbyt trudne zeby wyrazic to co czuje, a dla dziewczyny nie jest wazne, co sie dla niej robi one zawsze oczekuja, ze im facet to powie, pozatym facetowi jest trudno, bo to jest dla wielu oznaka slabosci i nie chca sie odkryc, a to jest nie zrozumiale, no bo jak tu nie mozna sie odkryc przed dziewczyna ktora sie kocha? Facet broni sie przed wstydem czy jakos tak,a potem ma prenetsje, ze dziewczyna go zostawia. Boi sie odrzucenia, a robi wszysto by go odrzucic, bo kobiecie czyny nie wystarcza, one chca czegos wiecej. I tu jest zgryz, bo facetowi sie zdaje, ze jak juz raz sie odkryl to jest wszystko cacy, pozatym on okazuje, uczucia swoimi czynami, ale niestety wiekszosc kobiet tego oprocz tego potrzebuje potwierdzenia slowami, Czasem mam wrazenie, ze bajerantom jest lepiej, mowia piekne slowa niby to czuja, a im chodzi tylko o seks, a kiedy im to sie uda to uciekaja gdzie pieprz rosnie. Oczywiscie to jest oszukanstwo, ale co mi z tego, taki bajerant nie dosc, ze zrobil dziewczyne w konia ma satysfakcje z tego ze sie z nia przespal i niestety przez to normalny facet ma problemy, bo dziewzyna cos od niego wymaga, a on nie wie o co chodzi, bo nie potrafi tego wyrazic slowami. Ale czy rzeczywiscie slowa sa takie wazne? Co wy chcecie od tych facetow? Ja sie tylko pytam o słowa, ktore chcecie uslyszec od swoich facetow.

wiesz co chciałabym usłyszeć że naprawde mu na mnie zależy,ale właśnie usłyszeć...Czyny tez są ważne mozna nawet by rzec że najważniejsze ale muszą one być od czasu do czasu potwierzdone słowami.Dla kobiet jest to bardzo ważne;)Przynajmniej dla mnie,czekam na ten dzień,mam nadzieje że się doczekam.

Gość Ignorancja
Zrozpaczony facecie...ja chyba rowniez powinnam byc facetem, bo w tej kwestii przyznaje Ci racje. Ba! nawet nie dalej jak trzy dni temu, tlumaczylam to mojej przyjaciolce:)

Gość Ignorancja
A mojego faceta kocham za czyny;):D

Gość spotykam sie z takim facetem
ciagle mi mówi ciągle czułe słowka,przytula,caluje itd.podejrzewam ze tylko mnie bajeruje,ale nie ma na co liczyc na poczatku znajomosci,nie jestem z takich.Szczerze mówiąc denerwuja mnie takie typy:O

Gość Ignorancja
No dobra...ale z tym materialem genetycznym, to Wy juz naprawde przesadzacie:)

Gość a ja sobie myślę że
nie po to natura obdarzyła człowieka możliwościa porozumiewania się za pomocą słów - czyli mową, aby zachowywał się jak np. małpa może pani gorylicy wystarczy kiść dorodnych bananów podarowany przez pana goryla w dowód miłości, ale kobieta oprócz tych bananów chciałaby dostać coś więcej niż tylko taki dowód , chciała by usłyszeć to jedno czarodziejskie słowo - kocham - banany możesz zjeść sam :P

Gość Ignorancja
A ja gdybym byla glodna wolalabym jednak te kisc bananow:) Kiedy jestem zmeczona jak nic uciesze sie z przygotowanej kapieli i kolacji. I szczerze mam w nosie, czy uslysze przy tym, ze ten kto sie o mnie troszczy, jak nikt inny powie mi przy tym, ze mnie kocha:D

Gość Ignorancja
Wiktor...dobrze, ze wogole mowisz o jakims stazu:D

Gość zrozpaczony facet
Dobra darujcie sobie nasienia itd, nie o to chodzi. Ona chce uslyszec to uslyszec ode mnie, ze mam do niej zaufanie i nic wiecej, tak sobie mysle.

Gość Ignorancja
No to jej to powiedz...

Gość Ignorancja
Wiktor...a co sie stanie w tym czasie z Twoim materialem gen?????

Gość Ignorancja
Rozumiem, ze greenpeace Ci nie straszne;):D

Gość ignorancja
A no nic:) tak sobie pomyslalam o wielorybach na plazy;):D

Gość baju baje
No super, bajerowanie to jest to nie umiesz bajerowac zapomnij o dymaniu. Ale jedna uwaga, jesli to tzw bajerowanie jest tym co czujesz to to wcale nie jest bajerowanie to jest szczera prawda, no chyba, ze rzewywicie mowisz to tylko po to aby zaciagnac dziewczyne do lozka.