Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaa

TŁUSTE WŁOSY POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

Gość załamanaaaaa

strasznie przetłuszczają mi się włosy!!!! Jaki szampon, odżywki? Wydaje mi się że próbowałam już wszystkiego ale może jednak...

Gość jjjjjkkll
jakiego szamponu używacie do włosów przetłuszczających się???

Gość załamanaaaa
Myłam, włosy są po nim straszne!! Nie można ich rozczesać a w dotyku szkoda gadać. Na przetłuszczanie oczywiście mydło nie pomogło :((

Gość zawsze mozesz chodzic
sprobuj przet tydzien nakladac w domu natluszczajace odzywki na wlosy,maski i smarowac oliwa z oliwek i olejkiem rycynowym. wlosy dostana to czego potrzebuja i skora glowy nie bedzie musiala sama wytwarzac natluszczaczy. wiem,brzmi jak paradox ale sprobuj.

Gość tylko że jak tu przez tydzień
nie wychodzić z domu :o ale to racja, że wysuszanie to zły pomysł, bo skóra jeszcze więcej łoju wtedy produkuje. kup szampon do włosów normalnych.

Gość załamanaaaaa
no tak tylko jak mam przez tydzię nie wychodzić z domu. Próbowałam je tak przetłuścić na maksa ale wytrzymałam tylko 2 dni i to był koszmar! Źle się czułam z tak brudnymi włosami, czułam je jakbym na głowie miała... smalec, wylany olej okropne:((

Gość załamanaaaaa
ups oczywiście mała literówka nie "tydzię" tylko tydzień :D

ja tez mam tłustą skóre głowy i włosy baaaardzo szybko mi sie przetłuszczaja. Ja nie znalałam złotego środka poprostu myje je codziennie i tyle. Nie używam szmponow do włsoów tłustych bo po nich jeszcze szybciej mi sie przetłuszczaja, myje włosy elseve regenium albo Timotei rumiankowym (bo mam blond włosy) odżywke nakładam tylko na konce, nigdy od nasady i juz. Sposób zeby jes przetłuścić na maksa można chyba schowac miedzy bajki. aaa i jeszcze jak biore wyciąg ze skrzypu polnego z wit to jakos mi sie m niej przetłuszcza ale i tak myje łepek codziennie przed wyjsciem do pracy. Swieze włosy to podstawa :)