Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kremowa dziewczyna

Do dziewczyn ktore nie uzywaja kremu pod oczy

Polecane posty

Go艣膰 kremowa dziewczyna

Smarujecie okilice oczu (tzn miejsca pod oczami i powieki) tym samym kremem, co reszte twarzy,czy po prostu nie smarujecie tych miejsc w ogole?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kremowa dziewczyna
Oczywiscie mialo byl OKOLICE a nie OKILICE :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam 22 lata i nie stosuje
specjalnego kremu pod oczy tylko wklepuje w te miejsca masc witaminowa. najlepszy sposob zeby nie miec za szybko zmarszczek:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kremowa dziewczyna
A co to za masc? Ma jakas nazwe? Domyslam sie ze do kupienia w aptece...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mowisz po prostu masc witamino
wa lub krem witaminowa.to ma wit a,koszt.ok 2 zl bebe i bambino sa tez dobre pod oczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a smaruje sie gorne powieki
kremem, jesli potem cche na艂ozyc cien na powieki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja smaruje tylko na noc a na
dzien kremuej twarz jednolicie kremem nawilzajcym babydream

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kremowa dziewczyna
Ja mysle,ze jak chcesz nalozyc cien na powieki to powinnas najpierw posmarowac kremem, poczekac az sie wchlonie, przypudrowac sypkim pudrem i dopiero na to cien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saaaka
Ma艣膰 witaminowa - najlepszy sposob zeby nie miec za szybko zmarszczek?????? To si臋 u艣mia艂am. Ale jaja. Mo偶e to te偶 najlepsza ma艣膰 偶eby nie zaj艣膰 w ci膮偶e?????????? Dziewczynko sk膮d Ty tak膮 wiedze masz??? Ale jaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasialux
to zalzy ile masz lat pierwsze zmarszczki pojawiaja sie w wieku 25 lat wtedy trzeba lub nie trzeba uzywac kremu POD OCZY bo pod oczami jest inna sk贸ra - cie艅sza krem pod oczy ma zupe艂nie inny sk艂ad ni偶 krem na dzien czy na noc ja mam 32 lata od roku uzywam krem pod oczy i na powieki - bardzo delikatny - ale dobrej firmy - przeciez to inwestycja na ca艂e 偶ycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfreghgh
no nie wiem ale w sumie witamina A swietnie dziala na zmarszczki tylko czy taka ma艣膰 to retinol lub jego silna pochodna to raczej bardzo watpi臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matildee
mi ta masc witaminowa wysusza :0!!! wysusza policzki, pod oczami boje sie sprobowac nawet.. 23 lata i tez mam problem z kremem pod oczy. nie mam pojecia jaki kupic,zeby byl dobry i w miare tani:( :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poeksperymentuj z kremami
pod oczy Ziaja, powinna艣 by膰 zadowolona, a i cena przyst臋pna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matildee
kasialux : mi sie pojawily rok temu jakos, dwie glebokie i wyrazne sa kurze lapki juz!!!!:( Byc moze dlatego ze ciagle sie smieje:) Pod oczy nakladalam zawsze krem nawilzajacy..chyba to byl blad ze nawilzajacy a nie tlusty:( Wczoraj wyczytalam ze zmarszczki pojawiaja sie bo nie ma witamin w organizmie, i przy prawidlowym znikna lub sie zmniejsza. sproboje,ale jednak krem tez mnie interesuje.. zeby od wewnatrz i od zewnatrz walczyc:)

Udost臋pnij ten post