Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingala

ławeczka 50-tek i więcej

Polecane posty

Puk, puk........ witaj ---------- IGUSIU KOCHANA ---------------------- .. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻.. ................Życzenia z całego serca........ Tak wiele było między nami już A jeszcze tyle ma się zdarzyć Jest jedna droga, którą warto pójść Spojrzenia twoje - drogowskazy Z całego serca życzę ci Spełnienia marze najskrytszych Jest tyle piękna w słowie mym Tyle barw, nagłych tęcz i słodyczy Z całego serca życzę ci Uśmiechów słońca na twarzy I jak najwięcej jasnych chwil W rozmowach wszystkich naszych Nie pytaj dokąd nas prowadzi czas Nie próbuj drogi naszej nazwać Żyjemy chwilą, która dla nas trwa Tak zapisane było w gwiazdach Z całego serca życzę ci Spełnienia marzeń najskrytszych Jest tyle piękna w słowie mym Tyle barw, nagłych tęcz i słodyczy Z całego serca życzę ci Uśmiechów słońca na twarzy I jak najwięcej jasnych chwil W rozmowach wszystkich naszych Życzenia są czymś bardzo ważnym - szczególnie w dniu urodzin ! Tak więc życzę Ci tego wszystkiego co Ty sobie życzysz ❤️❤️👄 Poliko. Akaciu, Venesso, Kingala, Lena, Jotazet Cocacola i pozostałe ❤️

Witaj Poliko! 🖐️ Mysle ,ze posiedzisz dzis wieczorem z nami !! Takie swieto zdaza sie raz w roku u Igusi!!

Kochana POLIKO___________usmiechnelam sie do CIEBIE! Nawet nie wiesz ,jak bardzo mi tu CIEBIE BRAK! Ale juz jestes_____________👄 Przytulam!🖐️

Tak kochana Akaciu, ---- na pewno , -------------- takie święto! Będę czekać na Was :D, za zdrówko Igusi! YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY musimy uczcić ten dzień.

\" Rozdawaj miłość pełnymi rękoma! Miłość jest jedynym skarbem, który mnoży się przez podział, jest jedynym darem, który powiększa się przez rozdawanie, jest jedynym przedsięwzięciem, w którym im więcej się wydaje, tym więcej się zyskuje: podaruj ją, wyrzuć, rozrzuć na cztery wiatry, opróżnij kieszenie, potrząśnij koszem, wylej z pucharu, a jutro będziesz miał więcej niż dziś. \" - --

Akicu_______________moje slowa dla Ciebie ulecialy w sina dal!🖐️ Nasze wspomnienia z dawnych lat🖐️

Me myśli odpływają, hen gdzieś w dal, dokąd one zmierzają? co osiągnąc chcą? czy możliwe jest aby kiedyś zatrzymały się i po prostu były.

IGUSIU_______________kochana___-jestes z nami! Nie wolno tracic sili! Caluje___________-👄

Venesso, Igusiu, Akiciu, ---- do usłyszenia wieczorem. Na pewno będę w ten wyjątkowy dzień! 🌻 ------- a teraz

Kochane moje Igusiu, Poliko, Venesso! 👄 👄 👄 bawcie sie dobrze, wpadne wieczorkiem!! Mam nadzieje,ze Kingala dolaczy do nas! Igusiu ❤️ przytulam mocno i do wieczorka!!

IGUSIU____i ja nie przeszkadzam,,,,,do wieczorka! Wiem,ze jestes na zlaczach ze swoimi bliskimi🖐️ Do zobaczenia pozniej🖐️

IGUSIU____placze razem z Toba.Sa to lzy wzruszenia,,,,z radosci,,,a szczegolnie po Twojej dla nas piosence! Wiem kochana,co czujesz,,,,wiem. Pamietaj______jestesmy z Toba! Masz racje____________tu sa cudowne dziewczyny🖐️

\" Co to jest miłość Nie wiem Ale to miłe Że chcę ja mieć Dla siebie Na nie wiem Ile Gdzie mieszka miłość Nie wiem Może w uśmiechu Czasem ją słychać W śpiewie A czasem W echu Co to jest miłość Powiedz Albo nic nie mów Ja chcę cię mieć Przy sobie I nie wiem Czemu \" - Jonasz Kofta

\" Krzycz: Wiosna! Wołaj: Słońce! Przez cud życia daj się unieść cudownością światła. Przypatrz się skowronkowi - śpiewa wysoko na nieboskłonie. Wiesz dlaczego? On nie musi płacić żadnej dzierżawy. Patrz w niebo i nuć. Dla ciebie też słońce świeci za darmo. Otwórz się na życie! Żyj! Przestań zaprzątać sobie głowę gonitwą za pieniądzem, by jeszcze więcej i więcej posiadać. Pozbądź się rzeczy, które są ci niepotrzebne. Uwolnij swoje serce z nici zagmatwań i tysiąca niedorzecznych pożądań. Otwórz się ku życiu! Żyj! Radość wtedy przepełni ci serce i wróci chęć do życia. Słońce zaświeci, a ty zaczniesz tańczyć. A kiedy będzie padał deszcz, możesz pogwizdywać. Odczujesz, że zostaliśmy stworzeni dla radości. \" - Phil Bosmans