Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecwiczaca w tym roku

mam PROSBE dot. doukmentu prosze WEJDZCIE.

Polecane posty

musze napsiac podanie do dyrektora szkoly z zwiazku ze zwolnieniem z w-fu. i tutaj mam prosbe czy ktos by mi mogl pomoc tzn ktos kto sie na tym zna czy moglby mi powiedziec czy spokojnie moge to jutro oddac do gabinetu? czy cos jest zle napisane? z lewej strony adres imie i nazwisko mojej mamy z prawej "Do Dyrektora Zespolu szkol......... " nizej wielkimi literami PODANIE (i najwazniejsza tresc) Prosze o zwolnienie mojej córki......... z zajęć wychowania fizycznego w roku szkolnym 2006/2007. (nie pisze powodu, chyba nie trzeba?). Prośbę swoją motywuję zwolnieniem lekarskim . Ponadto oświadczam, że biorę pełną odpowiedzialność za pobyt mojej corki poza budynkiem szkoly w czasie trwania zajec wychowania fizycznego. czy to jest dobrze? a moge to wydrukowac czy lepiej odac napisane recznie? dzieki:)

Gość Ja bym zaczela od
Uprzejmie proszę. I wydaje mi sie ze musi byc powod

aha oki, ktos jeszcze ma jakies pomysly?:) a moge to wydrukowac czy bedzie glupio wygladalo?

hm a w ogole to lekarz mi nie napsial na zwolnieniu pwoodu, ze mam problemy kolanem. mam nadzieje ze dyrek uwierzy

Gość joachimek
ojej musisz az do dyrektora pisać??? ja tez miałam zwolnienie od 3kl LO ale dałam zwolnienie tylko pani od w-fu...hmmm

Gość koniecznie wydrukuj
do dyrekcji absolutnie nie wypada odręcznie pisac!

Gość joachimek
takie dokumenty to TYLKO ręcznie kochana! i powód lepiej napisz po co się maja czepiać..napisz, że z przyczyn zdrowotnych! ja tez miałam na kolano :-(

Gość u mniedyrekcja w ogole
nie przyjmuje odrecznie pisanych podan

Gość ja uwazam ze
nie ma potrzeby do dyrka, sprobuj z nauczycielem WF'u a jak on Cie odesle do dyra to wtedy tam uderzaj poza tym uwazam ze nie masz obowiazku pisac powodu, masz prawo do prywatnosci o ile oczywiscie dostarczysz zwolnienie lekarskie pozdro

Gość ja też też
byłam zwolniona z w-fu od 8-ej klasy podstawowej i całą szkołę średnią i nigdy nie musiałam iść do dyrka z pismem, tylko samwj facetce z w-fu dawałam zwolnienie.

Gość joachimek
wydrukować?????? hmmm jestem w szoku u mnie na kursie ekonomicznym mówili, że takie rzeczy drukują firmy i spółki, a osoba prywatna ma pisac tylko odręcznie (nie dotyczy cv )...ale to było 5 lat temu czyżby aż tak się zmieniło?

u mnie w szkole trzeba do dyra bo to zwolnienie na caly rok i bede to miala potem napsiane na swiadectwie. no nic, dziekuje wam, napisze odrecznie:)

Hmm ... skoro córka dostała zwolnienie od lekarza, to jest automatycznie zwolniona z w-f. Tobie chodzi o zwolnienie córki z obowiązku przebywania na tej lekcji ... Myślę, że lepiej będzie pasować: Zwracam się z uprzejmą prośbą o zwolnienie mojej córki ....... z obowiązku przebywania na zajęciach wychowania fizycznego w roku szkolnym 2006/2007 z powodu (to raczej powinnaś napisać) poważnej wady wzroku, potwierdzonej zwolnieniem lekarskim. Oświadczam, że biorę pełną odpowiedzialność za powrót mojego dziecka do domu. Córka będzie pod moją opieką. Załącznik: Zwolnienie lekarskie

Gość zapomnialem o podpisie

Gość grsgGBV
>> niećwicząca. Jesli musisz to podanie zaniesc do dyra to napisz na komputerze! do wuefistki to jasne, ze daje sie odręczne, ale do dyrekcji absolutnie NIE!!

Głupoty gadacie !!! Może je napisać odręcznie ... nie każdy ma komputer !!! Jedynie pismo powinno być czytelne, a kartka powinna być czysta ( np. format A4 w kratkę) :)

W/g mnie nie ma żadnych przeszkód aby było to napiszane komputerowo tylko najwazniejsze jest aby było odręcznie i czytelnie podpisane. I wydaje mi się, ze powinnaś załączyć to zaświadczenie lekarskie na które się powołujesz. Ja bym napisała tak: Prosze o zwolnienie mojej córki......... z zajęć wychowania fizycznego w roku szkolnym 2006/2007 z uwagi na jej stan zdrowia ( zaświadczenie lekarskie w załaczeniu). Jednocześnie oświadczam, iż za pobyt mojej corki poza budynkiem szkoly w czasie trwania zajec wychowania fizycznego biorę pełną odpowiedzialność. czytelny podpis