Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

26 latek

Jaki był Wasz NAJDZIWNIEJSZY/a PARTNER/ka ?

Polecane posty

Gość Ja mialam faceta
to bylo na zasadzie cyt" pocialem sie bo spalem z antyrama. tam bylo twoje zdjecie. to tak jakbym spal z toba!!!!" :O i dlatego tez go zostawilam

Gość kikiliki
a ja kiedys spotykalam sie z facetem przez pol roku i przez te pol roku nawet sie nie calowalismy nie mowiac o innych rzeczach... :o naprawde dziwny kolo.... :o dluzej tak nie moglam wytrzymac i dlatego to bylo 'tylko' pol roku :p

Gość moze czekal az ty pierwsza
go pocałujesz!

Gość kikiliki
chyba nie, bo USTALILISMY WSPOLNIE (!), ze on to ma zrobic... (wolę jak facet pierwszy to zrobi...) mimo ustalen, nic z tego nie wyszlo... :o i dlatego dalam sobie z nim spokoj, bo szkoda czasu... :p

Gość Dzizus nie wiedzialam
ze tak mozna

Gość kikiliki
ja tez nie wiedziałam, z etak mopzna do czasu az nie poznalam tego kola... :O teraz juz mnie ic nie zdziwi :p

Gość mhmmmmmhmhmhmhmmh

Gość kikiliki
z mojej strony tylko tyle - spotykanie sie z jednym dziwakiem w zupelnosci mi wystarczy.. :p po ilosci wpisow widac, ze inni maja normalnych partnerow i partnerki :D

Gość odświeżam bo szkoda tematu

Gość rzeczywiscie szkoda
ale ja juz sie wypowiedzialam

Gość WIECEJ WIECEJ WIECEJ

Gość Wiertlomiej
Ciekawe, jak na razie sam dziwne historie o facetach, a niby dziwnych dziewczta nie ma? A moze panowie bardzo sobie cenia dziwactwa? Moja dziolcha byla zupelnie rabnieta emocjonalnie, toksyczna jak stado zmij, ledwo od nawialem. Co do seksu to miala ciekawa opcje, bo lubiala zasypiac wieczorem z moim penem w ustach. Tylko mi bylo troche niewygodnie.

Gość kikiliki
Wiertlomiej --> a sprawialo Ci to choc przyjemnosc? ;)

Gość napisz nam wiecej o niej

Gość Wiertlomiej
Wiecej nie napisze bo i tak nikt nie uwierzy. Nie nie sprawialo mi to przyjemnosci, bo jak chce spac to jednak troche to niewygodne, ale sie seksimy kurde albo spimy a nie tak na raty :P

Gość A jaja ja
Miałem dziewczynę super laskę , zgrabna, wysoka,blondyna, biust - no po prostu wszystko suuuuuuuuper... miała tylko jedyna wadę nie lubiała całować się z jezyczkiem... szydło wyszło z worka podczas pierwszego stosunku - ona miał protezkę dwóch przednich zębów i zawsze bała się że jej wypadną... ale żeby zobic mi laskę to zdjęła tą protezkę a mój ptasior na ten widok opadł - serio ... ale potem przyzwyczaiłem się i mój ptaszek też , tylkoc czasami przy robiemu loda trochę zaczepiała zębami

Gość Klautrofobia_25
Dopiero dzis tu trafilam ale mam pare kwiatkow :) Jeden z kolesi poznanych na czacie a potem w realu, z ktorym zaczely mnie laczyc naprawde dobre stosunki...zaczal od pewnego dnia przysylac mi foty swojego penisa i posladkow. Dziwnie to odebralam ale jak podlaczyl sie przez kamerke, dowiedzialam sie ze on w trakcie tego (swiadomy ze ogladam te foty) dochodzil. Zalamka. MOj byly raz przeze mnie zostal przylapany na onanizowaniu sie i wszystko ok gdyby nie fakt ze uzywal do tego sztucznej szczeki matki :) Myslalam ze skonam. Nastepny i ostatni swir....wszystko super az do momentu lozka. Super akcja....super sex...ja zasnelam i budzi mnie glos...a on w kuchni gada z ojcem przez telefon i krok po kroku opisuje co sie dzialo. Wzielam sluchawke w pokoju i slucham a jego ojciec jeczy do telefonu "cos w stylu jeszcze, juz dochodze" Ubralam sie i zniknelam...bez slowa.

Gość Klautrofobia_25
Sirocco...niestety byl prawdziwy. Ja po fakcie nie wiedzialam w ogole co mam myslec. Nie powiem ze czulam sie jakbym miala zaraz zwymiotowac i do dzis dzien mnie ta akcja nie bawi...wrecz napawa obrzydzeniem mimo ze juz 4 lata po fakcie.

Gość ja jestem w niezlym szoku
:O

Gość mialam kiedys chlopaka
ktory byl na mnie strasznie napalony. na kazdym kroku probowal mnie zerznac. kidy do niego przychodzilam to od razu rzucal mnie na lozko i problowal rozebrac. nie byloby w tym nic dziwnego jak fakt ze mielismy po 12 lat :O

Gość eeeeeee pewnie wczesniej
dojrzał! powiedz lepiej czy rozebral Cie w koncu czy nie ?

Gość hahahahahaaa
zerwalam znajomosc. za mloda bylam a on myslal fiutem. teraz ma 21 lat i 2 dzieci :O

Gość dobre wiecej i wiecej

Gość wiecej wiecej wiecej

Gość ja tez prosze
o wiecej historyjek :D

Gość filipek suczka
ja mialem rózne akcje często pieprylem sie z facetami,którzychcieliabyna nichsikac rto cudowne