Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ululu

Jaki procent studentek chce uprawiać seks dopiero po ślubie?

Polecane posty

Gość dziewczyna_19
z tym pytaniem to sie wstrzymaj do pazdziernika

Gość ululu
wg was lepiej miec dziewczyne ktora chce uprawiac seks dopiero po ślubie czy nie taką?

Gość dziewczyna_19
odpowiedz jest prosta: taką albo nie taką

Ja jestem studentka 3 roku i chce stracic dziewictwo po slubie. Nie wiem czy mi sie to uda, ale jak narazie mi to wychodzi :)

Gość solano
@ululu, taką jaką wolisz. osobiście uważam, że lepiej taką, które chce przed ślubem, ponieważ wchodząc w małżeństwo trzeba być pewnym że współgrasz z daną osobą we wszystkcih sferach. co jak się potem okaże, że w ogóle nie pasujecie sobie w sferze seksualnej? a potem przychodzą zdrady, kochanki, rozwody. oczywiście teraz trochę uogólniam ale coś w tym jest.

Gość zieeeew
Jak mozna nie pasowac do siebie w sferze seksualnej??? To co, przed slubem mam mierzyc facetowi penisa, czy przypadkiem nie jest dla mnie cm z krotki??

Gość zieeeew
Do trwalego zwiazku potrzebna jest po pierwsze MILOSC, a seks dopiero na drugim miejscu. Jak ludzie sie kochaja, to nie bedzie problemem to ze ona chce sie kochac codziennie a on co drugi dzien, alebo ze ona woli od tylu a on na jezdzca :/ Rzekoma konecznosc dopasowania sie seksualnego i sprawdzenia przed slubem to bujda jakich malo.

Gość zieeeew
Rzekome "niedopasowanie seskualne" to po prostu zwykle problemy łozkowe, ktore sa skutkiem problemow w jakiejs innej sferze zycia.

A po czym stwierdzacie, ze jestescie niedopasowani? Piszesz, ze to wazne. A co jesli dziewczyna bedzie chciala troszke poczekac i stwierdzisz, ze ok bo ja kochasz i okaze sie, ze ten pierwszy raz z nia to byl niewypal? Zerwiesz? A moze wlasnie chodzi o to, ze trzeba troszke czasy, zebyscie sie \"zgrali\". Wg mnie sa wazniejsze rzeczy od seksu i jesli w innych dwoje ludzi nie bedzie do siebie pasowalo, to nawet nieziemski seks tego nie zmieni. A gdzy dwoje ludzi do siebie pasuje, to i w seksie w koncu znajda to co im bedzie obojgu odpowiadalo.