Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

montewka

musze sie wykrzyczec!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😠

szare, bure obydwa. Nic nie będą robiły, tylko montewke bawiły :)

nieeeeeee nic z tych rzeczy 😠 jestem wsciekla zla i wogole wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠😠😠

Gość to ja tez sie wykrzyczę
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ku..a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkejfhwierufhiwerhfiugliuglfugyer rfgwi;erjg]toh rthl [wrkpj[wrprkw[tjhopwrjgiopwhg twjk]yotk y][tk jw[ohpjorthwy klut] plktjperykoetyj yj][ tky] j[el tyłetyjktypjkk ou] kor [ytl; ]pytiyjh

ok mam poprawke - chyba ostatnie podejscie do nauczenia sie jeszcze chyba ze 100 stron nie mam pomyslu jak nie mam checi nie mam czasu - poprawka jutro :/ i wszyscy mnie wnerwiaja i jak tu nie krzyczec ???? 😠

No to nie ciekawie. Może zamiast marnować czas na kafe weź się do nauki, czasu masz mało ale co ci wejdzie do głowy to twoje. Na uspokojenie nerwów radzę ci mały spacer i parę głębokich wdechów:)