Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka_emcia

ZAręczyny

Polecane posty

Gość emilka_emcia
dziekuje za dobre slowa nadziejamyszki :):);) i w zupelnosci sie z toba zgadzam:):)

Gość teraz juz iwem skąd się biorą
te zdradzane żony na ogólnym i erotycznym:o

Gość 123ania
heh ;)

Gość emilka_emcia
niekoniecznie musi sie byc zdradzanym jezeli mlodo sie wyjdzie za maz a tak poza tym to ja nie mowilam nic o slubie tylko o zareczynach i wedlug mnie slub w wieku 21 lat nie jest juz dziecinna zabawa:)znam duzo par ktore mimo to ze wyszly wczesnie za maz sa bardziej szczesliwi niz ci ktory wyszli pozniej i juz sie rozwodzili z 2 razy....

Gość emilka_emcia
podnosze temat

Co to znaczy, że \"zaplanowaliście zaręczyny\"??? Nie rozumię znaczenia tych dwóch słów. planować można żlub, dziecko, ale zaręczyny.Zaręczyny powinny być nieplanowane. Jak to było chłopak powiedział Ci : zaręczymy się za rok? Jeśli możesz to wytłumacz mi to .

Gość flower25041990
jak na moje oko to 90% osób wypowiadających się tu, nie czyta w ogóle odpowiedzi innych....:(Mam też wrażenie że jeżeli ktoś miał zły dzień to wchodzi na kafeterię po to aby się wyładować....nie wiem dlaczego ludzie w tych czasach są takimi pesymistami i nie potrafią na nic spojrzeć przez \"różowe okulary\"... Koleżanka chciała znać Wasze zdanie na temat zaręczyn i tyle....a tu od razu milion forumowiczów na- nie.... Niedługo nikt nie będzie zakładał żadnych topików bo będzie się bał, że cokolwiek nie powie to każdy go zaraz skrytykuje.... Więcej optymizmu życzę i pozdrawiam:)

nie wazny jest wiek tylko to czy się kochacie.ja sama mam 19 lat i razem z moim chłopakiem planujemy sie zareczyc ,a ślub podobnie za 2 lata pewnie:)życze wam wszystkiego dobrego buziaki:*:)

Gość ihaha
Dżizas......... Tak trujecie, że aż się czytać nie chce :O