emeryt68 2 Napisano 25 Kwiecień poznam Pana , marzę o zrobienia loda Panu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilan 10 Napisano 27 Kwiecień Cipkę chętnie wyliżę i mogę pomarzyć jaka bym chciał ale liże jaka mam Ale żeby chłop chłopowi loda robił i jeszcze o tym marzy ! Fuj zboku stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 43 Napisano 28 Kwiecień Pana jako Pana czyli Mastera czy rozchodzi ci się o mężczyznę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emeryt68 2 Napisano 23 godziny temu Dnia 28.04.2026 o 14:21, sv7 napisał: Pana jako Pana czyli Mastera czy rozchodzi ci się o mężczyznę? master , ale też zdrowy mężczyzna z dużą ilością spermy ..zachowujący higienę , chc spróbować .. własna sperma nie wchodzi w rachubę , gdyż wiadomo , po souszczeniu sie od razu mija podniecenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 43 Napisano 23 godziny temu Hm. Czułam co jest na rzeczy. Bardzo wyraźnie określiłeś czego pragniesz. No i jak? Znalazłeś gdzieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach