Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

STREET DANCE ktos tanczy?!

Polecane posty

j.w.. chcialabym wiedziec jak mniej wiecej wygladaja pierwsze treningi..ciezko jest? mogą go tanczyc osoby ze slabą kondycją, koordynacją ruchu i ogolnie niesmiale?:P tak jakos sie nad tym zastanwiam...zawsze jaral mnie taki taniec...w domu lubie se potanczyc i calkiem mi to wychodzi...choc w otoczeniu cos mnie blokuje...:O piszcie........

ja tancze JFH, to wlasnie street dance ale bez elementow electric boogie, bardziej w strone hip hopu. trzeba miec kondycje ale to mozna sobie bardzo szybko wyrobic i przydaloby sie byc rozciagnietym, bo niektore figury albo ruchy tego wymagają.

thx.:) akurat w tej szkole tanca są elementy i elecyto,funku, steet jazzu i hh.. a jesli chodzi o pierwsze treningi tom są jakos dostosowane do kondycji uczniow:P

są, zalezy jeszcze do jakiej grupy trafisz bo mozna isc do poczatkujacej albo zaawansowanej, wiadomo ze w tej drugiej juz wymagaja wiecej :D wiec jak do poczatkujacej to na pewno nie zaczna od meczarni :D

O mój stary topic :D Akurat adekwatny do mego nastroju po seansie Step Up2 ,który jedynie utwierdził mnie,że taniec to jedna z mych pasji :] Stety niestety na poważnie zacznę ją dopiero rozwijać w czerwcu, po maturach znaczy się :P

Gość malgosia11
bardzo cie zachęcam do nauki tanca uważam ze ludzie tańczący sa szczęśliwsi i... seksowniejsi

ja się włąsnie zapisałam na zajecia z JFH :) z kondycją u mnie cięzko, ale mam nadzieje ze nie beda nas od samego poczatku katowac ;) zapisałam sie raczej dla rozrywki , zeby miec troche ruchu, nie wiaze z tym swojej przyszłosci, a z drugiej strony to juz za stara jestem ( 20 lat :P ) tylko mi sie wydaje ze ja jestem strasznie glupia jesli chodzi o zapamietywanie ukladów :/ wczoraj bylam na "dniach otwartych" i probowali nas nauczyc jakiegos ukladu , to nie dosc ze stalam daleko i prawie nic niewidzialam to jeszcze nie moglam za bardzo zapamietac kroków :( :( :( kazdy na poczatku tak ma ? jak chodzilam kiedys na towarzyski taniec ( w podstawowce jak bylam mala:P ) to jakos lepiej mi to szło...

Gość aleksandra06
Ja teraz bardzo polubiłam reggaeton.I polecam tym ,którzy wlasnie lubia taki styl tańca. A najlepiej jeszcze keidy uczymy sie od najlepszych - w moim przypadku jest to Kubanka Yuliet http://www.yuliet.pl/