Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P.m

Czy jest sposob nato by zapomnieć o byłej??

Polecane posty

jak w temacie...tym bardzije boli ze zostawiła dla innego....

Gość buno
My sie rozstalismy za porozumieniem... Ale po dwoch miesiacach zaczelo sie juz dziac... najpierw probowala z jakims jednym, ale sie chyba nie powiodlo, bo w koncu jest jeszcze z kims innym...

Musisz sie po prostu z tym pogodzic i przekonac samego siebie, ze skoro sie skonczylo- to widocznie tak miało byc..Po prostu to nie było to!

Hej w sumie moge powiedziec ze mam podobny problem. Bylam z kims kto mieszka bardzo dalekoooooooo ode mnie inny kontynent i do wczoraj sie łudzilam ze cos bedzie miedzy nami. Ale zdalam sobie sprawe ze to tlyko byyl moje marzenia. Dzis zakoncyzlam to wszytsko. Nie wiem czy dobrze czy zle. Czuje sie tragicznie bo tak naprawde ta osobe kocham ;( wydawlao mi sie ze ja jej tez nie jestem obojetna niby pisze do mnie b czesto dzowni ale jak byla okazja przylotu do poslki to sie okazalo ze jednak leci do mexyku takze dla mnie to koniec. Tez chce zapomniec od roku probuje zapomniec... Ale to b.b.b..b ciezko zrobic. Pozdr cie serdecznie i 3maj sie

Gość a jaki jest sposob na to
by zapomniec o byłym, tym bardziej, że odszedł do innej ? dziecinnie prosty - zapomnieć :D. gdyby Cię kochała/kochał bylaby/byłby z Tobą. a skoro tak nie jest [co nie jest na pewno waszą winą, tylko tej strony ktora odeszła bo: miała już kogoś w zasięgu] to wypada się tylko cieszyć, że macie jeszcze szansę na poznanie kogoś wartościowego. bo ten, ktory odchodzi ze związku tylko dlatego, że w międzyczasie złowił coś nowego, godnym politowania jest, a nie tęsknoty. o byłej/byłym łatwo zapomnieć jeśli tylko rzucisz się w wir życia. wymagaj od siebie więcej i rob więcej. a nieszanujących Cię gnoi, zostawiaj bez żalu. ja wracam do lekcji angielskiego 🖐️

1) czas 2) najlepiej nie widywac sie wogole 3) przepracowanie tematu -dlaczego nie wyszlo, jakie bledy popelnilem, czego mozna bylo uniknac itp. ,wyciagniecie konstruktywnych wnioskow,po tym zamkniecie tego rozdzialu jako przeszlosc i nastawienie na teraz i przyszlosc 4) bardzo pomaga wygadanie sie jakiejs zaprzyjaznionej osobie powodzenia :-)

wiecie najgorsze jest to ze ona poznała jego w pracy na która ja namawiałem:(, minał miesiac, myslałem ze zapomne ale lipa, a dotego jeszcze ona zmienila sie na gorsze i tego nie widzi, ja jeszcze dzis do poludnia chciałem z nia byc ,ale potym co mi poweidziała na gg, po poludniu i potym jak mnie zablokowała, musial bym sie 2 razy..zastanowic. KOCHAM JA ale niedam soba pomiatac...

i teraz jeszcze bardziej to boli..ehh życie jest skąplikowane... 2 lata które były wspaniale przemineły..z wiatrem...mama nadzieje ze i ona bedzie kiedys tak cierpiała, jak ja cierpie...

\" Tyle dziewczat w koło jest w kazdej mógłbym zakochać sie, ale jedną tylko chce tą o której marze tą o której śnie.... Mała blondyneczka.....zawsze uśmiechnieta... włosy rozpuszczone jak słońce lsnią jej widok sprawia ze myśle wciaz...\"

hmm po dzisiejszym wieczorze uwazam ze da sie zapomniec o byłej, i dobrze sie bawić. a nawet bardzo dobrze:) pozdro dla ekipy ze skierniewic :)

Zycz jej jak najlepiej i docen wlasna wartosc:)Kiedy ona zrozumie swoj blad bedziesz juz daleko,usmiechniety i z fantastyczna babka uwieszona u Twojego ramienia;)Glowa do gory i nie ogladaj sie za siebie:)

ja sie staram oniej zapomnieć, a ona domnie dzwoni , a podobno wczoraj jeszcze niechciała mnie znac. no i zrozum taka :/:/ i pyta co umnie jak mija dzionek itp:/ i zyczy mi miłego dnia... hmm co sie dzieje??