Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia24

Poszukuje kolezanek z Wrocławia

Polecane posty

Gość Madzia24

Hej dziewuszki...jesli jestescie z Wrocka i macie ochote pogadac bo jest Wam troszke nudno to piszcie

Gość cocochanelka
Cześć, też jestem z Wrocławia, mam 22 lata i podobnie jak Tobie brakuje fajnych koleżanek...

Gość Madzia24
--->Cocochanelka ciesze sie ze piszesz:)ja mam 24 lata i tez jakos tak nudnawo sie zrobiło... znajomi ze studiów porozjezdzali sie do domów i nie ma jakos nikogo w około:)...nie ma nawet za bardzo z kim pogadac na takie zwykle babskie tematy:)...Pozdraiwam

Gość Madzia24
Tak ogólnie kilka słów o mnie to mieszkam na krzykach...studiuje na akedemii ekonomicznej... mam chłopaka tylko on nie jest z Wrocławia...to znacyz mieszka pod wrockiem i widujemy sie naprawde czesto ale czasem po prostu brakuje takiej zwyklej kumpeli do pogadania mam taka naprawde swietną kumpele (przyjaciólke) ale tez jest spoza Wrocłąwia i widujemy sie tak najbardizje na uczelni....teraz zaczne 5 rok studiów wiec juz koncówka i tak jak juz wspomnialam jest tam mnóstwo swietnych ludzi ale wszyscy praktycznie z z poza Wrocka...wiec w wakacje czy w weekendy praktycznie wszyscy sie rozjezdzają...ze znajomymi z liceum jakos kontakty sie pourywaly chyba najbardzije przez to ze kazdy poszedl w swoja strone....no i tak troszke smutnawo jest:(...Pozdrawiam cieplutko

Gość En
hej, a na jakim kierunku jesteś? też mam znajomych w zasadzie spoza wr.. :(

Gość Madzia24
Ja jestem na zarzadzaniu i inzynierii produkcji..a Ty??

Gość cocochanelka
Hej! Nasz temat poszedł w dół:) Mój nr gg 956665. Napisz do mnie jak będziesz na internecie.