Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princess78

wieczór kawalerski

Polecane posty

Gość ___ona
princess jestes normalana, a oni zwyczajnie obleśnie nieuczciwi, a reszta obleśnie konformistycznai nie dziwię się, że masz taki nastrój...trzymaj się

Gość nie jesteście święte
laski na wieczór panieński do przyszłej panny młodej przybyły, w alkoholu mogły się chyba wykąpać , różne trunki piły i wstawione na maxa zamówiły telefonicznie trzech kolesiów do zabaw erotycznych , wszystkie laski obciągały kolesiom na panieńskim party, zabawa do rana trwała , do tej pory na tablicy informacyjnej w budynku wisi kartka: WIECZÓR PANIEŃSKI BĘDZIE WIECZOREM Z SOBOTY NA NIEDZIELĘ I PRZEPRASZAMY ZA EWENTUALNE ZAMIESZANIE I UCIĄŻLIWOŚĆ WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW BUDYNKU .......... na klatce schodowej któraś się wywaliła , pozbierały ją kumpelki , taryfami odjechały .

jest pewne powiedzenie:\"z jakim przystajesz takim sie stajesz\" Nie chcę straszyć,ale ciekawa jestem jak Twój partner zachowa sie na swoim własnym wieczorze kawalerskim,tym bardziej,że otacza się takimi kolegami jak ten co \"defakto\" ZDRADZIŁ swoja przyszłą żonę.Nie dobrze jest jak osoby trzecie mieszaja sie do czyjegos związku aczkolwiek powiedziałabym wszystko przyszłej pannie młodej.\"uzgadniajac przebieg wydarzeń\" z twoim partnerem niedoszły pan młody zmusza go do kłamstwa. Jeżeli teraz tak łatwo przyjdzie mu kłamać to co będzie później??!MASAKRA. Świat nie zaczyna i nie kończy się wyłącznie na du..! W życiu ważne jest oddanie,szczerość,miłość,wierność.

Gość wyslij wypowiedź

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A oni zdradzali i zawsze beda zdradzac a najbardziej naiwne sa te ktore mysla ze ich faceci to swieci..........Mam trzech braci ....niestety... i oni wszyscy zonaci...ja jestem najmlodsza ...wszyscy trzej zdradzaja swoje zony... i na dodatek opowiadaja o swoich przezyciach jak sie spotykaja razem.....obrzydliwe....a....wszystko zaczelo sie od wieczoru kawalerskiego na ktorym koledzy zrobili im niespodzianke i zabrali do agencji................................