Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miiiiichał

Poznałem świetną dziewczynę, niestety informacja o dwójce dzieci zaskoczyła mnie

Polecane posty

Gość Taka owa
banja luka ... moje slowa ... dobrze im napisalas :oP

A ja uważam, że ma do tego pełne prawo. Poznaje kobietę, podoba się mu, ale myślę, że każdego zaskoczyłaby informacja o dwójce dzieci. I tekst w stylu: następnym razem na pierwszej randce pytaj o dzieci jest conajmniej żałosny :O facet umawia się z dziewczyną i od razu ma pytać, czy ma dzieci? :O:O:O faktycznie, skoro nie jesteś gotowy na taki związek nie umawiaj się z nią więcej, bo tylko ją skrzywdzisz. I wcale nie świadczy to o tym, że jesteś tchórzem.

Apellos- wiesz za takie wyrażanie się powinieneś być wyeliminowany z dalszej dyskusji. Gdzie ty się wogóle wychowałeś?

Gość O MASZ
WROCILAM JUZ TEL MIALAM ALE TO CO PISZE TEN GLUPEK APOLOS TO SZOK MADRY CHOC JEDEN BANJA LUKA przeciez nam nie wolno nikogo sadzic !!!!!! opluwacie kobiety ale latacie za nimi nie wiedziec dlaczego!!! pomyslcie czy ona chciala miec te dzieci bez ojca?? i w reszcie czy ona sama je zrobila??wiem ze to nie jest mozliwe ale jak zwykle to kobieta winna a facet to co???

Gość Taka owa
apellos ... nigdy nikogo nie zmuszam do wychowywania mojej corki. Tak jak pisalam naszczescie nigdy nie zdazylo mi sie zeby facet kopnol mnie w dupe po powiadomieniu ze mam dziecko. A juz nigdy bym nie chciala zeby on mi na nia dawal pieniadze. Nie szukam tatusia dla dziecka, bo ona go ma. Tylko szukam partnera dla siebie.

Gość kmieniowy
banja luka ty chyba masz mózg tasiemca - to co piszesz nie ma logiki. To co jeśli ona jest morderczynią i prostytutką ale nie mówiła mu, że nie mordowała i nie mówiła, że się sprzedawała to wszystko w porządku jest ? Bo według ciebie w porządku.

Gość wiesz co Michaś
ty może lepiej bierz tę kobietę z gotowymi już dziećmi - nie będziesz musiał sie męczyć z produkcją nowych :P

kmieniowy - taaaa mam móżg tasiemca bo nie widzę , że matka dwójki dzieci to prawie to samo co mordrca....

Gość Taka owa
Jestescie zalosni panowie. Jesli nie chce dowiadywac sie na drugiej czy trzeciej randce ze ona ma dzieci, to mysle ze mu wypada pytac kobiete czy ma. Byc moze ona szuka kochanka a do tego nie musi mu nic mowic o dzieciach.

Gość O MASZ
kamieniowy taki tepak jak ty to dopiero ma mozg jak mozesz porownywac morderstwa do dzieci ty glabie jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ide smiechu warte sa te dyskusje

Gość olczako
w sądzie przysięga się, że mówi się prawdę, tylko prawdę i całą prawdę. Bo tylko wtedy mamy do czynienia z prawdą. Przemilczenia to nie cała prawda czyli kłamstwo de facto.

Gość Taka owa
a czy ona zabila te dzieci?????

Ale ja nie mam do niej pretensji o to że nie mówiła. Może wiedziała że jak się dowiem to ucieknę i chciała miło spędzać czas. Ludzie trochę tolerancji.

Gość kamieniowy
oj baby, wam to mózgi ta chuć wyżarła

Gość Taka owa
tez was opuszczam bo czuje ze sie gotuje. Ostatnia rada: Zrobcie sobie koszulki z wymaganiami, zebym nie trafila na Was. A ze kobieta ma byc bez dzietna napiszcie DUUUUUUUUUUZYMI LITERAMI.

Gość apellos
no jeśli ona chciała się tylko pogzić bez zobowiązań i wiedziała, że ty tylko dla seksu ją bierzesz i nie ma mowy, że się zanagażujesz to by uszło ... ale tylko wtedy.

Gość Taka owa
Uwazaj zebys jej dzieci nie zrobil, bo nikt jej nie bedzie chcial.

Gość dumeczel
ta dyskusja dowodzi tylko jednego, że z nie-dziewicami nie należy się zadawać bo tylko w problemy można popaść. Nie-dziewice do agencji się tylko nadają ... nikogo wtedy nie okłamią i na dzieci zarobią.

Gość dumeczel
durnotę damską żegnam

Gość Taka owa
Dobrze ze nie mieszkam w Polsce i po waszych wypowiedziach ciesze sie ze mialam tylko jeden zwiazek z polakiem i napewno ostatni ... w Danii faceci maja szacunek do kobiet. Rada dla polek z dziecmi: Szukajcie sobie dunczyka, on Was nie zawiedzie.

Gość a to ciekawe
PANOWIE A MOZE BY WAM TE KUTASY PODWIAZAC ZEBY SIE NIE STAWIALI??? POTEM MOZGI WAM ROZJASNIC ZEBYSCIE TROCHE BARDZIEJ ODPOWIEDZIALNI BYLI BNIE TYLKO O SWEGO HUJA DBALI ZEGNAM JEBAKOW!!

Gość wygolczis
Miiiiichał, ty jej powiedz po prosti, że z fałszywymi nie masz przyjemności i tyle ... Nie masz wobec niej żadnych zobowiązań bo ona cię oszukała sugerując, że jest kobietą wolną i bez zobowiązań. Nie mówienie prawdy jest kłamstwem i oszustwem.

Mam znajomego który sobie zaimportował żonę z Ukrainy w internecie znalazł, śliczna 18 lat dziewica dobrze wychowana pracowita i jest zadowolony. I to jest przyszłość.

Gość o matko ..
po pierwsze -to że sie komus wzyciu nie udalo dyskfalifikuje go przed nowym? po drugie -miala ci powiedziec na piereszym spotkam\niu ,ze madziecii co ty na to po 3-moze nie szul\ka meza a na pewno jak ma zjebane zycie jest ostrozna po4--jak komus zalezy tonie patrzy na to wszystko.proste! wiesz michał!dajty jej spokoj.to ze masz 28 lat nie swiadczy o teojje dojrzalosci.jestesszylem! milam 20 lat jak wyszlam za maz.wielka milosc a nie wpadka.tak mi sie wtedy wydawalo.w wieku 22 lat mial dwoje dzieci.w wieku 25 bylam rozwodka. wczesnienj parcowlam jako moelka wydawlo mi sie ,że kocham mojego meza.obojgu nam sie wydawalo.po urodzeniu dzieci w moje pracy nic sie nie zmienilo.ale ja sie zmienilam.bardzo.teraz mam 33 lata.jestem atrakcyjna kon\bieta.od dwoch lat ma meza.na poczatku nic nie wiedzial w jakiej branzy pracuje.on jest przedstawicielm handlowym.jak sie pozanlaismy dopiero po paru spotkaniach powiedzlam ze ma dwoje dzieci, czygo to przerazilo?na pewno zdziwlio.nie wyg;ladam na swoje lata waze niewiel ponsad 43 kilo.pozniej dopiero powiedzilam ze pracuje jako modelka.po slubie. wiem jedno.jesli zaislkrzy nie warto rezygm\nowac.jjeslinie trzeba od razu powiedziec dowidzenia.