Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łowca Jeleni

Miała miejsce ohydna zbrodnia

Polecane posty

w Somalii zabito katolicką zakonnicę od lat pracującą w tamtejszym szpitalu i jej ochroniarza (miejscowego). Przypuszczalnie to robota muslimfanatyków choć dowodów nie ma. W związku z tym na portalach trwa wirtualne masakrowanie allachowców. Ja natomiast mam dwa pytania: Czym rózni się ta zbrodnia od pchnięcia nożem byłej dziewczyny, utopienia dziecka w beczce albo roztrzaskania głowy sprzedawczynmi aby ukraść 20 zetów - ważniejszy jest motyw czy efekt? Biorąc pod uwagę że powyższe i podobne czyny mają codziennie miejsce w kraju o nazwie Polska (w innych cywilizowanych krajach jest też raczej nie lepiej) - czemu nie podkreśla się że sprawcy tychże czynów są w większości katolikami? Kłaniam się.

Widzę że znowu zepsułem komuś świetny humor swoim postem - ale co miałem zrobić skoro trzy powszechnie wiadome portale odmówiły mi wpisu?

Gość niczym się nie różni
ale z zakłamaniem katolików - polskich katolików nie wygrasz

\"Widzę że znowu zepsułem komuś świetny humor swoim postem - ale co miałem zrobić skoro trzy powszechnie wiadome portale odmówiły mi wpisu?\" Czyżby w tym było coś dziwnego że nie umieścili:P?A bardziej ohydna by była gdyby kandydatkę mi zabili.Zakonnice to nie mój rewir:P.

Gość o nieeeeeeeeeeeee
Nie podkreśla się bo zabicie kogoś za 20 zł nie ma podtekstów religijnych...

Kontekst nie kontekst - rezultat równie straszliwy. O łowcach skór nie wspominam, bo to niepoprawne politycznie. A Amant niech się z łaski swojej nie wp... gdzie go nie potrza, jak pisał Żeromski.

Aha i jescze jedno - jakoś nikt nie zwrócił uwagi że rzekomo czyniący świętą wojnę muslim równie chętnie wyrzynają się wzajemnie (patrz Irak). A tak nawiasem pisząc - w wieżach WTC mieścił się meczet, zaś porwanie się na meczet to dla prawowiernego wyznawcy Allaha jeden z najcięższych grzechów... wnioski pozostawiam Wam.