Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ładoga

ranking maszynek do golenia

Polecane posty

wciąż jest to najpopularniejsza metoda usuwania włosków, choć oczywiście na krótką metę ;) jakie maszynki jednorazowe i \"wielorazowe\" polecacie? ja polecam isany z rossmanna - mają super nawilżające paski i spokojnie mogę parę razy się nimi ogolić :) nie podrażniają mi skóry, a mam baaaaaaaaaardzo wrażliwą. ach, no i zauważacie jakąś różnicę między damskimi a męskimi maszynkami? ;)

buu, link nie działa... a tych \"jednorazówek\" ;) gilette ile razy używasz? :) bo jeśli wychodzi 3zł za jedno ogolenie nóg to trochę drogo :D

to może trochę śmieszyć ale dla mnie najlepsza okazała się maszynka z \"Lidla\";) poważnie. kosztuje 15 zł i jest 20 wumiennych ostrzy. ostrza są dobre, zero zacięć. sama byłam zdziwiona...mimo że jest to maszynka dla mężczyzn:) do tej pory po 3 goleniach maszynka kosztu 3,4 zł była dla mnie do wyrzucenia bo męczyło mnie to że musze 10 razy po jednym miesjcu przejeżdzać żeby było gładkie....a w tej wytrzymuje mi tp jedno ostarsze jak na razie o wiele dłużej...wiec polecam:)

Mia* - mojej koleżance najbardziej smakują płatki z lidla, mojemu bratu żelki... najwyraźniej wszędzie trafi się coś super :) a po te masyznki w takim razie pojadę :D mówisz, że męska z 20 wymiennymi ostrzami, koszt ok. 15 zł?

dokładnie 15, 99 zł:) w kolorze czarno żółtymi czarno-szarym:) ja jak na razie ogoliłam sobei trzy razy nogi i oklice bikini a ona nadal goli super!pasek nawilżający się nie odkleja jak przy innych i na serio ja przynajmniej nie mam zaciec. do tej pory goliłam sie gillette taka niebieską dla kobiet i po trzech goleniach juz tylko mnie haczyła a nie goliła....a ta jest jakas inna:) przynajmniej jak na razie jest super. może poxniej się okaze ze się myliłam ale nie sądze;) poza tym to wychodzi niecala zlotówkę za maszynke wiec na serio się opłaca.

A dla mnie niezmiennie gówują wszytskie maszynki od Gillette.........Czy damska czy męska...czy z dwoma czy z 3 ostrzami...nie mam dla nich konkurencji..... Moze tylko cena wysoka ale moim zdaniem warto.... Natomisat najgorsze maszynki produkuje BIC.......no dno totalne......Maszynka z 3 ostrzami ( nowa) jest gorsza od sfatygowanej juz gillete.... A isany z rossmana nie probowalam ale wole nie robic tego Pozdro

Gość siabadabaduilajkju
Wilkinson

Gość seb433
Ja to lubię sobie kupować różne maszynki, mam takiego hopla trochę ;P Ostanie moje odkrycie to golarki Shave Lab, niemieckie, solidne, ale ładne...co w przypadku niemieckich produktów nie jest takie oczywiste ;PP Warto sobie zerknąć na stronę producenta – www.shave-lab.pl .

Gość gość
Ciekawa opcja z tymi maszynkami do golenia się, ja ostatnio szukałem maszynek na portalu www.strefagolenia.pl i kupiłem świetny sprzęt, bardzo mi się przydaje, uwielbiam swoją maszynkę do golenia !

Gość gość
te maszynki z polecenia poprzednika, SHAVE-LAB, sa super! Moze nie sa najtansze ale ostrza starczaja na dlugo.

Gość gość
nie używajcie maszynek jednorazowych polsiver, skusiła mnie naprawdę tania cena, ale to dziadostwo tak mnie ogoliło że na całej twarzy się pozacinałem , dodatkowo sprawiło mi to ból , po mój zarost był szarpany a nie golony!!

Gość gość
przepraszam polsilver

Ja już od dawna nie kupuję maszynek jednorazowych, jakiś czas temu kupiłam depilator https://www.tvokazje.pl/depilatory-i-golarki-damskie/1054-velform-luxilight-depilator-z-technologia-luxiglide-644812032127.html i jestem bardzo zadowolona. Co ważne nie podrażnia skóry, depiluje bezboleśnie i daje uczucie gładkiej skóry. A cena wcale nie była wysoka.

Gość gość
Ja polecam Panasonica. Osobiscie mam ES-CV51 (czy jakos tak :D) i sobie chwale bardzo.

Gość gość
Golarki najlepsze są do golenia, a najlepsze golarki robi Panasonic ;>

Gość Marta2pl

Według rankingu na https://rankingi.net/agd/drobne/golarki-meskie/ wygrywa Phillips i Braun. Z tego co wiem najlepsza bedzie foliowa - goli najdokladniej i najdelikatniej.