Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie moj czas

czy to ciaza?!

Polecane posty

Gość to nie moj czas

witajcie, jakies poltora miesiaca temu mialam sytuacje gdzie uprawialam peeting, z tym ze efekt koncowy byl taki ze jednak partner wlozyl ten swoj sprzet ;) co prawda nie trwalo to dlugo, ostatecznie nie zgodzilam sie na stosunek bez zabezpieczenia mimo wszystko obawialam sie ze jakies plemniki mogly narobic szkody. Jakby na to nie patrzec czlonek byl w pochwie a partner byl silnie podniecony i kurcze doszlilismy do wniosku czy tez on mnie poinformowal ze nie ma sie o co martwic. Byo to w przedostatnim moim dniu plodnym choc ciezko to stwierdzic bo nie mierze tego dokladnie, sugeruje sie raczej tym ze mam regularny okres. Wytrzymala te z dwa tygodnie dostalkam okres i mi ulzylo. Dostalam kolejny tym bardziej odetchnelam ale ostatnio caly czas zle sie czuje, wszystko stoi mi w gardle, wiem ze mozna byc w ciazy a krawienie comiesieczne moze wystepowac, a z reguly nie mam problemu z zoladkiem. Boje sie isc do apteki i kupic test :( moze niepotrzebnie sie stresuje ale cholercia wyglada mi to na ciaze. Co otym myslicie dziewczyny. Czyzbym panikowala niepotrzebnie?

Gość to co najmniej
dwie ciąże i trzecia malutka :-)

panikujesz :) ale i tak kup test, bo inaczej cały czas będziesz się stresować

Gość joq
heh, ja nawet po 3 okresach robilam test hehe. Taka psychika :) Wiec w ciazy napewno nie jestes, ale dla swojego swietego spokoju zrob tescik bo wiem ze to uspokaja :) a napewno jest dobrze :) :*

Gość to nie moj czas
wielkie dzieki za odzew, mysle ze sie odwaze wkoncu bo moze przez ten stres jest mi niedobrze.. albo cos na poczatku zaszkodzilo a ja sobie ubzduralam odrazu ze wpadlam.. ehhh nie ma sily trzeba isc do apteki, w kazdym badz razie pocieszylo mnie to ze bardziej prawdopodbne jest to ze nie jestem niz to ze moge sie spodziewac dzidzusia pozdrawiam

Gość to nie moj czas
malamii, joq :* dla was - wiadomo test rozwieje moje obawy i jak piszecie uspokoi ale wasze slowa juz poprawily mi nastroj :)

Gość to nie moj czas
a jaki test ciazowy polecacie? czy tez producent, cena itp nie gra roli?

ja polecam test AMIL max 15 złotych kosztuje no i jest w 99,98% skuteczny (tak pisza na ulotkach i w różnych forach medycznych)

Gość joq
Ja dwa testy kupilam za 14zł, Quick Vue i byl w porzadku. Trzeci chcialam sprobowac inny i gdy poszlam do apteki i pani mi powiedziala ze mam zaplacic 9zł, to zapytalam czy nie ma jakiegos lepszego (myslalam ze moze taki za 9zł to jakas lipa), a ona stwierdziła ze to nie ma znaczenia i ze to jest wszystko to samo :) Wiec chyba nie ma roznicy jaki test zrobisz. Ja pierwszy zrobilam nie z pierwszego moczu, drugi podczas okresu i dlatego sie denerwowalam ze mogl wyjsc bledny wynik. Trzeci z pierwszego moczu i tez wyszedl negatywnie i to mnie uspokoilo juz na dobre :) 3mam kciuki i napisz jak juz zrobisz tescik ! :*