Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate70

Oświadczył mi się mój ukochany!!!!

Polecane posty

Gość Kate70

Aleeee jestem szczesliwa:D

Gość większość tu tak ma

Gość poszła się trzepać

Gość Kate70
Tak dzisiaj wieczorem!!!

To gratuluję! :) Miłość jest cudowna!!! a ja wlasnie dostalam od mojego ślicznego smsa :) \"Moje serce nalezy tylko do Ciebie i ja caly oddany dla Ciebie. Kochajmy się jeszcze mocniej i tego nikt nam nie zabierze i nie zniszczy. Kocham Cie i chce mieć z Toba trzecie kochane serce. Kocham Cie bardzo mocno!\" Jejku, normalnie ryczę ze wzruszenia :) Jesteśmy 5 lat ze soba, a dzien w dzien zakochujemy się na nowo.

Gość ujnmjnm
nigdy nie rozumialam takiego zachowania:jestem szczesliwa bo mi sie odwiadczyl:) co Ty taka zdziwiona ?do tej pory nie gadaliscie na ten temat? chodziliscie ze soba,bylo Wam dobrze- to wiadomo bylo czym to pachnie!zeniaczka!wiec nie wiem co to za niespodzianka:)

Gość ujnmjnm
ale oczywiscie gartuluje!:) bo przeciez "milosc jest cudowna"

Gość muzyczna i co mu odpisałaś

Gość muzycznaa
ze go kocham,ale jest dla mnie ciota:o ja wole typ macho:(a nie koguta domowego co to do dzieci,zony po pracy wraca i nawet na piwo nie wstapi do baru:(

\"Moje serce nalezy tylko do Ciebie i ja caly oddany dla Ciebie. Kochajmy się jeszcze mocniej i tego nikt nam nie zabierze i nie zniszczy. Kocham Cie i chce mieć z Toba trzecie kochane serce. Kocham Cie bardzo mocno!\" :D:D:D Jakby mi mój coś takiego napisał to bym padła ze śmiechu i zapytała czy wszystko w porządku :D

gratylacje ale co ty tu robisz dziewczyno? ja po tym jak mi sie moj maz oswiadczyl nie siedzialam przed komputerem!to przykre...

a moj niedawno mi powiedzial ze mnie kocha to cos naprawde wielkiego, bo takie rzeczy przychodza mu cholernie trudno gratuluje zareczyn :)