Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zalamana zyciem

orgazm czemu go nie mam

Polecane posty

Go艣膰 zalamana zyciem

mam 26 lat mialam 10 partnerow z nikim nigdy nie mialam orgazmu nie wiem co to jest sama nie potrafie jezu co ze mna nie tak trace chceci do sexu o poco ;-( moze sexuolog ma ktos podobne klopoty?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 o nieeeeeeeeee
A ja mam jedn膮 partnerk臋 i te偶 ostatnio nie miewam orgazmu, tak zawsze stara艂em si臋 dogadza膰 partnerk膮 (r贸偶ne bywa艂y) 偶eby mia艂y pierwsze orgazm 偶e teraz mam problem. One maj膮 a potem k艂ad膮 lach臋 na moje odczucia i potrzeby ehh...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolooa
S艁UCHAJ TO MOZE BYC KWESTIA POZYCJI. ja np tylko w jednej moge miec orgazm, na je藕d藕ca. moze tak spr贸buj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ave Ksiundz
bo orgazsm to zuo! nieczyste zuo, nieczysta przyjemnosc ktora wy bezbozniki chcecie sobie sprawic, za jakie grzechy ludzie tacy s膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NA JEZDZCA
JW

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolek dobry
na ksiundza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ave Ksiundz
ktos mnie wzywal, bezbozniki jebane?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolooa
Przestan sie napier....., ktos pisze ze ma problem a ty kur.., AVE KSIUNDZ, we藕 sie wyzyj na radiu Maryja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ave Ksiundz
mam cie w dupie, bezbozniku, jestes zwyklym smieciem, ktory nic nie znaczy dla tego swiata, bys nawrocila swojego meza ktory teraz sobie w wannie konia wali!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolooa
ok AVE... 艢MIAC MI SIE CHCE Z CIEBIE. niez艂a napier.... sobie robisz ale z RM TEZ SOBIE ROBIE. Bo to SEKTA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxiula
tez nie mam a mam 28 lat, nic nie czuje zadnego podniecenia mialam 3 partner贸w sexualnych, z ostatnim jestm 1,5 roku bardzo sie stara niestety ja nic nie czuje, kupi艂am vamea i nic nie pomog艂a by艂am u sexuologa 2 lata temu jeszcze sama jednorazowa us艂uga nic nie pomog艂a. Czasem cos czuje takie 10 secud raz w miesiacu moze ale to nie jest orgazm tymbardziej ze nie czuje podniecenia nic, moge lezec zimna jak k艂oda niestety ech, w wiekszosci przypadkow sex jest dla mojego partnera, ale ostatnio coraz gorzej sie z tym czuje ze on czerpie z tego przyjemnosc a ja nie. Podstawa jest w g艂owie niestety i to raczej nie kwestia pozycji. MI sexuolog dla rozluznienia poleca艂 alkohol to nie rozwiaze problemu w zaden sposob ech..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ave Ksiundz
sekta, gdzie sekta? poleje ich zara woda swincun膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolooa
MAXIULA spr贸buj tak jak pisa艂am.

Udost臋pnij ten post