Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zyciem

orgazm czemu go nie mam

Polecane posty

Gość zalamana zyciem

mam 26 lat mialam 10 partnerow z nikim nigdy nie mialam orgazmu nie wiem co to jest sama nie potrafie jezu co ze mna nie tak trace chceci do sexu o poco ;-( moze sexuolog ma ktos podobne klopoty?

Gość o nieeeeeeeeee
A ja mam jedną partnerkę i też ostatnio nie miewam orgazmu, tak zawsze starałem się dogadzać partnerką (różne bywały) żeby miały pierwsze orgazm że teraz mam problem. One mają a potem kładą lachę na moje odczucia i potrzeby ehh...

Gość lolooa
SŁUCHAJ TO MOZE BYC KWESTIA POZYCJI. ja np tylko w jednej moge miec orgazm, na jeźdźca. moze tak spróbuj

Gość Ave Ksiundz
bo orgazsm to zuo! nieczyste zuo, nieczysta przyjemnosc ktora wy bezbozniki chcecie sobie sprawic, za jakie grzechy ludzie tacy są!

Gość NA JEZDZCA
JW

Gość lolek dobry
na ksiundza

Gość Ave Ksiundz
ktos mnie wzywal, bezbozniki jebane?

Gość lolooa
Przestan sie napier....., ktos pisze ze ma problem a ty kur.., AVE KSIUNDZ, weź sie wyzyj na radiu Maryja

Gość Ave Ksiundz
mam cie w dupie, bezbozniku, jestes zwyklym smieciem, ktory nic nie znaczy dla tego swiata, bys nawrocila swojego meza ktory teraz sobie w wannie konia wali!

Gość lolooa
ok AVE... ŚMIAC MI SIE CHCE Z CIEBIE. niezła napier.... sobie robisz ale z RM TEZ SOBIE ROBIE. Bo to SEKTA

Gość maxiula
tez nie mam a mam 28 lat, nic nie czuje zadnego podniecenia mialam 3 partnerów sexualnych, z ostatnim jestm 1,5 roku bardzo sie stara niestety ja nic nie czuje, kupiłam vamea i nic nie pomogła byłam u sexuologa 2 lata temu jeszcze sama jednorazowa usługa nic nie pomogła. Czasem cos czuje takie 10 secud raz w miesiacu moze ale to nie jest orgazm tymbardziej ze nie czuje podniecenia nic, moge lezec zimna jak kłoda niestety ech, w wiekszosci przypadkow sex jest dla mojego partnera, ale ostatnio coraz gorzej sie z tym czuje ze on czerpie z tego przyjemnosc a ja nie. Podstawa jest w głowie niestety i to raczej nie kwestia pozycji. MI sexuolog dla rozluznienia polecał alkohol to nie rozwiaze problemu w zaden sposob ech..

Gość Ave Ksiundz
sekta, gdzie sekta? poleje ich zara woda swincuną!

Gość lolooa
MAXIULA spróbuj tak jak pisałam.