Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 22 latka

Dieta w pracy.

Polecane posty

Go艣膰 22 latka

Dziewczyny napiszcie co jadacie w pracy. Ja np odk膮d zacz臋艂am "siedz膮cy" tryb zycia,przyty艂am 8 kg!! Zawsze by艂am baaardzo szczup艂a,a nawet chuda (przy 175 cm wazy艂am ok 50kg)a teraz??poza tym nie jestem ju偶 tak sprawna jak kiedy艣,nie mam kondycji i w og贸le jakas masakra.Pom贸偶cie mi si臋 jako艣 pod藕wign膮膰,bo brak mi motywacji.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kokko szanel
najlepiej jesc owoce ,jogurty, grahamk itp;)

Udost臋pnij ten post

Co do motywacji - wiesz jaki jest wizerunek urz臋dniczki? Gruba baba jedz膮ca p膮czki. Chcesz si臋 do niego dopasowa膰? Tw贸j spos贸b odrzywiania zale偶y od pracy, jaka wykonujesz. Je偶eli masz do czynienia z klientami i nie bardzo masz czas na przerw臋, to jest problem. natomiast przy \"klasycznej\" pracy biurowej mo偶esz je艣膰 bez problemu wi臋kszo艣膰 rzeczy. Ja jadam sa艂atki albo platki z mlekiem. Przed odchudzaniem jad艂am kanapki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 22 latka
Fakt,nie chce tak wygl膮da膰.Ale ja sie po prostu 艂atwo poddaje.Zaczynam odchudzanie,ale nie widze efektu i znowu 偶re! Mam "klasyczn膮" prace biurow膮. Najwi臋kszy problem jest z tym,偶e jak wracam do domu i czeka na mnie obiad to go wcinam ok. godz. 17.

Udost臋pnij ten post

Nie stosuj radykalnej diety, bo b臋dziesz chodzi膰 ca艂y czas g艂odna i szybko sie zniech臋cisz. Ogranisz stopniowo jedzenie, 偶eby by艂o latwiej. Niestety, na efekty trzeba b臋dzie troch臋 poczeka膰. Obiad musisz je艣膰, a w pracy trudno, chyba 偶e masz przerw臋 na lunch i sta膰 ci臋 na kupowanie. Ja przed wyj艣ciem z pracy wypija艂am szklank臋 soku warzywnego Tymbark fit. ( ok. 100 kcal) To powodowa艂, 偶e nie przychodziam do domu strasznie g艂odna i nie rzuca艂am si臋 na obiad. Je偶eli dojezdzasz autobusem, to wysiadaj przystanek wcze艣niej. Przynajmniej b臋dziesz mia艂a troch臋 ruchu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 22 latka
A ty 膰wiczysz??Bo ja jak wracam padni臋ta z pracy to mi si臋 ju偶 nie chce.Wiesz co pierwszy raz wypowiadam swoje my艣li i przera偶a mnie jak膮 jestem oferm膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kolorowa Kr贸lewna
Ja pracuje zazwyczaj od 8 do 16.Tak偶e ok.8:15 zjadam 艣niadanie-przewaznie dwie kromki chleba s艂onecznikowego z serkiem wiejskim,rzodkiewk膮 i szczypiorkiem.Ok.12 jogurt albo maslank臋 i jakies owoce (przewaznie dwie brzoskwinie).Potem ok.15:30 wypijam gesty owocowy sok,a o 16:30-17 zjadam obiad (sa艂atka grecka+ jakas ryba albo pier艣 z kurczaka z przyprawami).Oczywiscie nie zawsze jestem tak stanowcza i od czasu do czasu szaleje z plackami ziemniaczanymi,albo jedzeniem na mie艣cie :P w weekendy popijam piwko hehe.Staram si臋 jak najcz臋艣ciej biegac wieczorami.dotleniam m贸zg,a przy okazji rze藕bi臋 sylwetk臋.Przy wzro艣cie 177 cm. wa偶臋 60 kg :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 22 latka
No to gratuluje Kr贸lewno.Ja wa偶臋 tyle samo co ty,ale mam fa艂dki na brzuchu,pocz膮tki cellulitisu na udach (widoczny na szcz臋艣cie tylko kiedy 艣cisn臋 sk贸r臋),mam pe艂ne policzki i og贸lnie jestem s艂abo rozci膮gni臋ta,zm臋czona...

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczynki! Wlasnie jestem w pracy ( podobnie jak zalozycielka topiku mam prace biurowa) i posiedze tu jeszcze do 15,. Ja staram sie nie przytyc a wrecz schudnac pijac jogurt activia, mam banana na czarna godniene i chleb waza do podgryzienia, rano przed wyjsciem zjadlam dwie kromki carnego chleba a po pracy czeka mnie lekki obiad, staram sie nie jesc w pracy drugiego sniadanie w postaci kanapek raczej jakies owoce czy wazywa np mini marcheweczki sama mam do schudniecia 7 kg (waze 67 przy wzroscie 176) wiec wiem jak sie trzeba pilnowac w pracy zeby zamiast chudnac to jeszcze przytyc

Udost臋pnij ten post

A ja dzi艣 zjad艂am serek bia艂y,do kt贸rego wkroi艂am dwie rzodkiewki,dwie kromki ciemnego chleba i 艣redniego pomidora,popi艂am to kubkiem mleka 2%.Przed wyj艣ciem zjem ma艂y jogurt,a w domu mam sa艂atk臋 na obiad (papryka,szczypiorek,cebula,og贸rek,pomidor,sa艂ata,oliwa)mo偶e do tego przegryz臋 w臋dzon膮 rybk臋.P贸藕niej pobiegam sobie,albo zagram z siostr膮 w siatk臋 :D

Udost臋pnij ten post

dzisiaj o 8:30 wypi艂am czerwon膮 herbat臋,ok. 10:00 zjad艂am dwie kromki ciemnego chleba z serem bia艂ym,do picia mleko oczywi艣cie.W po艂udnie zjem jogurt poziomkowy :D,przed wyj艣ciem z pracy 艂ykn臋 Kubusia.o 17:00 przegryz臋 sa艂atk臋 greck膮,a p贸藕niej b臋de pi膰 mineralk臋 (w razie g艂odu) i porzucam do kosza :)

Udost臋pnij ten post

te偶 mam klasyczn膮 prac臋 biurow膮 od 8 do 15. dzisiaj jestem do 13 i zabra艂am z domku kawa艂ek czerwonej papryki i 3 plastry pieczeni z 艂opatki domowej roboty,przed chwil膮 wypi艂am czarn膮 kaw臋. Pieczywa nie jem wcale: czyli 偶adnych kanapeczek, 偶adnej wasy. Mam taki fajny niedu偶y pojemniczek i cz臋sto nosz臋 w nim twaro偶ek ze szczypiorkiem,albo jajko na twardo pokrojone w kostk臋 z pomidorem i majonezem, albo nawet sam pomidor. Czasem jaki艣 kabanos. Jak przychodz臋 do domu to nie czeka na mnie obiad, nie robi臋 te偶 du偶ych zapas贸w do lod贸wki bo to kusi do podjadania nawet jak nie jest si臋 g艂odnym. Na bierz膮co kupuj臋 to co akurat chcia艂abym zje艣膰. Pierwsze co robi臋 po przyj艣ciu do biura-zaparzam zielon膮 herbat臋 :-)

Udost臋pnij ten post

o czasem te偶 jogurt naturalny (i tylko naturalny) albo serek wiejski, do jogurtu zabieram porcj臋 otr臋b贸w pszennych w woreczku. kiedy艣 bra艂am marchewk臋 pokrojon膮, albo jakie艣 sa艂atki je偶eli akurat mia艂am, par臋 plasterk贸w sera 偶贸艂tego. oczywi艣cie nie wszystko na raz :-) najgorsze jest to 偶e niedaleko biura w kt贸rym pracuj臋 jest wspania艂a piekarnia-cukiernia. maj膮 fantastyczne pieczywo, pyszne, naturalne,zawsze ciep艂e. znakomite dro偶d偶贸wki, bagietki, i r贸偶ne ciastka. teraz nie jest to juz dla mnie problem bo juz nawet nie kusi mnie 偶eby tam wej艣膰,ale dawniej zachodzi艂am a to po jak膮艣 bu艂eczk臋 do serka, a to po dro偶d偶贸wk臋 i to by艂 du偶y b艂膮d:-)

Udost臋pnij ten post

Te偶 mam piekarnie obok,zawsze mnie co艣 kusi,ale nie ulegam! Ja lubi臋 chleb z ziarnami,ciemny,ale te偶 si臋 nie przejadam nim,dziennie jakie艣 2-3 kromki.Moim najwi臋kszym problemem s膮 ziemniaki,kt贸re uwielbiam pod ka偶d膮 postaci膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ziemniak. . . . . .
Ziemniaki szkodza tylko jesli sa przyzadzone na oleju lub innym tluszczu czyli jako frytki itp. Natomias ziemniaki ugotowane w wodzie wcale nie szkodza nalezy tylko uwazac co sie do nich je :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudia022
Ja w swoje diecie jad艂am wszystko tylko po prostu regularne posi艂ki i przyjmowa艂am suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i to wystarczy艂o bym schud艂a 24kg w 3 miesi膮ce;p A efektu jojo brak;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przerzuci艂em si臋 na pude艂ka odk膮d dosta艂em awans w robocie (czytaj wi臋cej godzin w firmie mniej w domu). Teraz po prostu rano odbieram zestaw 5 posi艂k贸w na ca艂y dzie艅 i tak wyszykowany jad臋 do firmy dopiero. Wygodne rozwi膮zanie, nie musz臋 si臋 martwi膰 o 偶are艂ko, wszystko jest dobrze zbilansowane, podliczone kalorycznie, tak偶e wiem co jem. Diet臋 zamawia艂em przez stron臋 https://www.wygodnadieta.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annika

catering dietetyczny to najlepsza dieta do pracy plus oszcz臋dno艣膰 czasu - odk膮d jadam z 艁贸dzkim Pude艂kiem czuje si臋 o wiele lepiej, jadam regularnie co przyczyni艂o si臋 do zdrowej utraty wagi no i co wi臋cej posi艂ki sa mega smaczne wi臋c to czysta przyjemno艣膰 jada膰 z cateringiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wajola

Tez pracuje za biurkiem, z domu wychodze 8:30, wracam 18:30. Do pracy biore obiad i cos do przegryzienia na聽drugie sniadanie. Pije duzo ziol, zielonej herbaty i wody z cytryna.聽W sumie najgorzej jest wieczorem w domu, przed tv zawsze czegos sie chce pojesc.

Autorka przy takim wzroscie nawet przy 60 kg jest laska, ja mam 167cm聽i 65 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga

Je艣li macie siedz膮c膮 prac臋 sporo sposob贸w na par臋 kilo mniej znajdziecie na blogu zbijamywage.pl 馃檪

Udost臋pnij ten post