Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baba bez zelaza

8 na 10 Polek ma niedobor zelaza

Polecane posty

W ogóle ostatnie doniesienia na temat wszelkich suplementów były na nie. Ja tam wole jednak czerpać składniki z urozmaiconej diety...

Gość Baba bez zelaza
ja mam morfologie zawsze w porzadku ,hemoglobina niska ,aczkolwiek jescze w normie . niedobor zelaza widoczny jest w poziomie zelaza i ferrytyny

Gość coooo
jakie najlepsze żelazo bo mam niedobór......

Gość Baba bez zelaza
jA BIORE TERDYFERRON

a jakie są objawy niedoboru?? takie \" widoczne gołym okiem \" ??

Gość na poprzedniej
stronie

Gość esghrgsawe
Na brak energii i niedobór witamin i minerałów, w tym niedobór żelaza pomaga picie Yerba Mate- odkąd ją piję z zamulonego śpiocha bez sił do życia stałam sie energiczną osobą, do tego schudłam, bo to zioło hamuje głód;) Yerba dostarcza żelaza także warto ją pić w anemii, a także, gdy wypadają nam włosy, łamią paznokcie, mamy bladą skórę i zajady w kącikach ust. Polecam doinformować się na tym przystępnym blogu o Yerbie: http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość Kasiadzieciol1231
Jeśli macie anemie z powodu braku żelaza poczytajcie sobie o tym tutaj http://floradix.pl/pl/blog/. Cenne wskazówki, mi pomogły.

Gość gość
ja jestem w tych 8 polkach, bo aktualnie jestem w ciąży i mam cały czas niedobór żelaza, właściwie, lekarz przepisał mi dicofer, bo naprawdęjuz diety z wysoką dawką żelaza nie pomagają

Gość monkeyyy

ja mam niedobór zelaza ale tylko okresowy;))) - to w sumie jest dobre slowo, bo mam obfite miesiączki i musze uzupełniac żelazo. na szczęscie wystarcza mi picie soku żelaazowego, w sensie Rabenhorst Bogactwo Żelaza. O wiele lepiej się po nim czuje, nie taka zmęczona itd. Próbowałam robić sobie sama koktajle szpinakowe albo z pietruszki ale wychodziły okropne ;0 dlatego zostałam przy Rabenhorst;)