Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taneczna

Pomóżcie zainstalować emule!

Polecane posty

Gość taneczna

od A do Zet bo ciemna jestem :O

Instalacja przebiega bardzo prosto, jak przy każdym innym programie. Gorsza sprawa jest z ustawieniami - to nierealne, żeby przez neta poprawnie podać Ci takie ustawienia, by eMule chodziło DOBRZE. Bo jeśli ma chodzić bylejak, to zostaw domyślne parametry i też będzie ok ;)

Gość ole ole..
:)

Gość Zink.
Mam takie pytanie przy okazji tego tematu . .Mianowicie gdy chce sciągnąc eMulkiem niektóre pliki to w -informacji o pliku- w zakładce,-zawartość-jest opis mówiący ..mniej więcej tej treści ;dostawca tego pliku wymaga pobrania licencji ...i faktycznie po jego sciągnięciu ,w momencie próby odtworzenia filmu ,pojawia sie okienko z zapytaniem... czy chce ja pobrać .Zawsze klikam wtedy na nie ,gdyż nie wiem za bardzo czy jest to bezpieczne . W zwiazku z tym mam pytanie czy tego typu pliki mozna otworzyc jakims programem czy raczej po prostu ,nie marnować czasu na sciąganie ich jeśli jest opis mówiący o licencji . Z sieci p2p korzystam od niedawna może ktoś bardzie zorientowany mógłby krotko odpowiedzieć ...tak czy nie .:)

Gość cdn..
Czy są inne programy typu p2p które radzą sobie z obchodzeniem nata [przy sieci osiedowej] bo muł sobie nie radzi .

Gość cdn..
Szkoda że tak to wyglada ..gdzies przeczytałem opinie że podobno Bitcomet sobie z tym radzi myślałem że może ktos to potwierdzi . Tak przy okazji mam pytanko jesli mam status Low .... czy ma to wpływ również na szybkość podczas samego sciągania ,czy tylko na miejsce w kolejce aby dostać sie do źródła .

Ma kapitalne znaczenie, ponieważ z LowID masz dostęp jedynie do zasobów zgromadzonych u użytkowników z HighID, a tych jest ok. 40-45 %. Użytkownicy z HighID mają dostęp do wszystkich zasobów, łączy ich zarówno z LowID jak i z HighID.

Gość informer
każdy instalator oprogramowania wie, że każdą instalację należy rozpocząć od zakupienia śróbokręta i młotka, które potem należy wziąć do rąk.......

Gość cdn..
Tak... ale chodzi mi w tym momencie o różnice w sciaganiu filmu pomiędzy tymi statusami w sensie szybkości , jęsli już sie podłączyłem do zródła... tzn ... mam teraz Low i szybkość sciagania wynosi 10kb\s ,...to czy po odblokowaniu portów i zmianie jego na High... zwiększy sie ona powiedzmy do 15 kb\s .

Gość informer
no widzisz, as jakbyś miała młotek i sróbokręt to by problemu nie było

Gość cdn..
Ok dzięki za odpowiedzi Wielbicielu, o to mi chodziło ....w tej chwili nic nie bede zmieniał w ustawieniach, bo przy moim łączu które ma tylko 40 kb\s ,i tak wiele z niego nie wycisnę . Używam tylko tego programu do sciagania plików mp3 i na to mi wystarcza ....gdybym chciał sciągac film to chyba trwałoby to kilka tygodni nie mówiąc już o kosztach związanych z wydatkami na prąd . .:)🖐️