Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie

Wypowiedz Benedykta XVI i jej konsekwencje!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość boje sie

O co konktretnie chodzil w tej wypowiedzi, dlaczego cos takiego zostalo powiedziane, ze muzulmanie sa obrazeni i groza swieta wojna. Myslicie ze musimy obawiac sie przykrych konsekfencji z tego powodu?

Gość o nieeeeeeeeeeeee
:D co za MY ?

Gość boje sie
my NIE MUZULMANIE!

Gość Atlantis is calling
Benek przeciez nic wielkiego nie powiedzial, to brudasy musza zawsze wszystko rozdmuchac :o popier*oleńcy :o

od kiedy muzłumanie słuchają chrześcijańskich kazań? Widzieliście te \"manifestacje\" na ulicach? Bez obrazy ale wyglądają jak dzikie zwierzęta i to tylko przez jakieś słowa. Chyba nie maja co ze sobą zrobić. Nie znam się na tym ale wg. mnie przesadzają. Chyba że mają w tym zupełnie inny cel...PS wielu ludzi robi sobie jaja z Chrystusa a czy chrześcijanie palą ich kukły i napadaja na kościoły innych wyznawców? Nie znam się na ich religji ale to sie śmieszne aczyna robić tym bardziej że to co mówiła papiez było jakimś cytatem. Ale to tylko moje zdanie, ja się na tym nie znam.

Gość o nieeeeeeeeeeeee
Zestaw 1: A. zrobicie wyprawę krzyżową, (dobrze Wam swego czasu wychodziły) B. Opłacicie kilka F-16 (kasy macie :D) C. Wyprzecie się wszystkiego, łącznie z wiarą, Hmm mnie zastanawia inna rzecz. Fanatyczni wyznawcy islamu uważają śmierć podczas walki z np katolikami jako coś co zaprowadzi ich w ramiona Boga. :D Katolicy są bardziej "dystyngowani" i reagują mniej wybuchowo. Czyżby to z racji tego że katolik ma więcej majątku do stracenia niż arab latający z ak-47 w klapkach po pustyni ? :p

Gość Fascynatka NHS
no właśnie, niestety :(

Gość o nieeeeeeeeeeeee
Oj, dziecko. Są na tym świecie rzeczy i prawdy oczywiste ale pewne osoby w pewnych okolicznościach mówić o tym nie powinni...

Gość leonoria
zaje*ać wszystkich brudasów !!!!!! 😡

Gość o taaak
prostackie chwyty retoryczne typu "oj, dziecko" możesz zachować dla rozmów z innymi. ja sobie takich spoufaleń nie zyczę. nie napisałam, ze pochwalam jego wypowiedź jako szczyt dyplomacji i taktu. napisałam, że powiedział prawdę. powinien czy nie powinien był wypowiedzieć te zdania, nie ma sensu gdybać. w żadnym jednak razie nie powinien przepraszać. uginanie karku w tej sytuacji byłoby błędem.

Gość o nieeeeeeeeeeeee
Jasne że tak. Uginanie karku błędem - zgoda. Katolikom można również zarzucić chociażby palenie na stosie, i inne praktyki podczas wypraw krzyżowych. Z tym ze katole by sobie odpuściły a "brudasy" już zamordowały zakonnicę i niszczą kościoły...

Gość boje sie
Mnie to przeraza ze muzulmanie zawsze tak ostro reaguja na wszelkiego rodzaju wydazenia i wypowiedzi niezgodna z ich swiatopogladem. Z jednej strony chwali im sie zapal w wierze ale z drugiem mysle ze ich przywodcy (ci bardzo fanatycznie nastawieni) po prostu wykorzystuja ich biede i uzaleznienie. Tez myslie ze Papiez nie powinien cytowac tego dialogu, ale z innej strony to fakt ze nie mozna kazdego swojego slowa rozwazac pod kontekstem "co powie na to islam" Miejmy nadziej e ze i tym razem sie uspokoja, tak jak to bylo po opublikowaniu tych karykator. Chociaz wg. mnie tego naprawde nie mozna ze soba porownywac, bo nie wolno obrazac nikogo dla swojej zabawy i przyjemnosci.

Nie może być tak, że oni moga nas bezkarnie obrażać, a na wszelka krytyke odpowiadają atakami. Nie ma dialogu z kims takim. Bo on go nie chce.

Gość to bedziem
bic brudasow, od dawna przeginaja, raz a dobrze sie nimi zajac, napromieniowac mekke i medyne:classic_cool:

Niestety z muzulmanami nie da sie rozmawiac, wymagaja tylko bezwzglednej tolernacji i przyklaskiwania im na kazdym kroku, a sami sa nietolerancyjni :O To jest zakompleksiony, pelen nienawisci do zachodniego swiata narod. To oczywiscie takie duze uogolnienie, bo wierze, ze posrod nich tez sa normalne jednostki.

Gość no ale moze niech ktos
zacytuje te slowa ktore powiedzial papiez bo tak naprawde nie waiadomo o co chodzi:(

Niech muzułmanie się od******lą , juz rzygać się chce jak się patrzy na to co wyczyniają . Teraz nawet zacytować nikogo nie można bez strachu o to że się w powietrze wyleci .:O

hmmm sadze ze wypowiedz benedykta baedzie teraz nadinterpretowana i obracana na wszystkie strony i tak naprawde bedzie z tego duuuuuuuuzo problemow. muzlumanie sa bardzo wrazliwi na tym tle wystrarczy przypomniec sobie zamieszanie spowodowane kakaturami a jakos w wielu miejscach mozna dostrzec karykatury zwiazane z religia katolicka a nikt sie nie buntuje. hmmm inna mentalnosc. czy ktos ma teks tego co papiez wtedy powiedzial bo nie chce oceniac nie wiedzac na[rawde o czym mowie.

prawda jest taka,ze jesli damy te 1000 zlonierzy beda ataki! i tego sie boje najbardziej!! ja naprawde zaczynam sie ich bac...ich wypowiedzi sa straszne..benedykt nieczego zlego nie zrobil ale te muzulmanskie nasiona jak zwykle swoje...mam juz dosc tej wojny i tego busha!!

Myslisz ,że gdyby nie było Busha i wojny w Iraku to by było inaczej? Zamachowcy muzułmańscy istnieli zawsze i ani Bush ani nikt inny sie do tego nie przyczynił.

Gość MIMIWOLNY SWIADEK
PRZEZ NICH STAJE SIE rasistka ..... i szlag mnie trafia co za debile

Gość o nieeeeeeeeeeeee
A ilu ich tam było ? 500 - 1000 ? Cały świat muzułmański tak zareagował ? Nie wyciągaj pochopnych wniosków.

skad ty to mozesz wiedziec,ze przykrywka! juz nie przesadzaj,co maja zrobic i tak zrobią! a bush tez ma swoje udzialy w tym wszytskim!

Bo ataki terrorystyczne istniały w wykonaniu muzułmanów wtedy kiedy Bush jeszce w pieluchy robił. Jeśli sie im pozwoli na takie zachowania i jeśli będzie sie ich za wszystko przepraszało to faktycznie bedzie jeszcze gorzej.

Gość szalom alejkum
ja bym dał wolną rękę Izraelowi :P sprzętu wojskowego do bólu, kasy i troche wojska:D wtedy by sobie robili Jihad we własnych domach, podkładając ładukek wybuchowy co najwyżej pod żyrandol, sraliby ze strachu przed mosadem ;)

z nimi nie wygramy tylko pogorszymy obecna sytuacje..a bron biologiczna? w iraku mają jej pod dostatkiem..nie boicie sie tego??