Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata_._

To co się dzieje z islamistami mnie przeraża!!!

Polecane posty

Gość renata_._

Jednocześnie czuje wściekłość. Za wypowiedź(zresztą trafioną) chcą przeprosin, za tę samą wypowiedź palą flagi i podobizny papieża, pala kościły i mordują misjonarkę... Gdzie tu równowaga... Co za ludzie, jak chcą wierzyć - niech wierzą - ja jestem katoliczką ale akceptuje kogoś kto wyznaje inna religię. Jedyne czego nie akceptuje to przemocy i bestialstwa. Co jest w sercach ludzi, którzy krzyczą ,ze połamią krzyże,że wyleją wino z kielichów i wymordują oraz ograbią Zachód. Wierzę, że wśród osób wyznajacych islam jest duzo ludzi z sercami pełnymi miłości i pokoju, którzy nie zgadzają sie z takimi radykałami. Dlatego nie potrafię i nie chce potepić wszystkich wyznawców islamu, ale mój Boże do czego mogą doprowadzić ci radykalni islamisci. Czy dopiero jak wykrwawi się cały świat poczują satysfakcję? To dla jakiego boga oni chcą to zrobić. Jeśli ktoś tak postępuje - nie ważne czy katolik, czy muzułmanin czy inny wierzący - to przecież nie w imię Boga to robi, robi to w imię Zła. Co można innego sądzić o tym wtedy jak nie o inwazji wyznawców Zła. Aby mnie nie posądzono ,ze oceniam religie zaznaczam, że pisząc o tym, że to wyznawcy Zła mówię o tych, którzy chcą mordu, krwi, przymusu i zastraszania.

Gość renata_._
Papież przede wszystkim odnosił sie do Zachodu i do tego ,że odchodzi od swoich korzeni wiary. Powinni raczej wiwatować, przecież im to w smak.

popieram...a a to co powiedzial papiez to bylo przytoczenie slow i wg mnie bylo aplelem o zaprzestanie fanatyzmu...a te araby co to robią to pierdoleni fanatycy i tyle...szkoda slow.... jeszcze ch...e jakis zamach zrobią :O 😡

Bo prawda w oczy kole!!! Nie chcialabym nigdy poznac czlowieka o tym wyznaniu wiary bo jestem tolerancyjna i patrze na \"jednostki\" ale na nich........

Gość renata_._
Ja znam człowieka o tym wyznaniu, jest dobrym człowiekiem - nie uznaje tego co sie tam wyprawia i sie z tym niezgadza. Zrobią jakiś zamach - znowu niewinni ludzie będą cierpieć, ogrom nieszczęśc - potem przyjdzie czas na odwet... i w wiekszości po ich stronie też zginie wiecej tych niewinnych muzułmanów - niż samych sprawców takich mordów.

Gość Atlantis is calling
najgorsze jest to, ze bez wojny sie nie obedzie