Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy się nie calowałem

Nigdy sie nie calowalem, a mam juz 26 lat

Polecane posty

:(

Gość to jest bardzo proste
a jakie przyjemne :P

Gość wow gdybys nie byl
prowokantem to moze i bym na ciebie miala slinke

Gość Karolaaaaaaa
haha:0 pociesze Cię:D:D:D Ja mam 14 lat i juz sie ... ... całowałam chyba ze 100 razy (jak nie wiecej:D ) z jezyczkiem;P ;P ;P ;P ;P

Gość Klaksoon
Borzee 20 lat i nigdy dziewczyny nie pocalowac ??????? Chlopie wez ze idz na impre poznaj jakos panienke i do dziela. To nie jest takie trudne chyba sie nie boisz dziewczyn co ???? Wez popatrz za okno ile chodzi panienek po tym swiecie. Normalnie wez sie jakos ubierz idz do fryzjera i kup jakies dobre perfumy. POWODZENIA

Gość 15latek
yy ja mam 15 lat i na ostatnim ognisku prawie dziewictwa ... ... nie stracilam a tak do Ciebie.. wybierz sie na jakies ognisko z panienkami ;) wypij troszke % i juz ;)

Gość ja tam nie wiem
ale to szok:D : być dziewicą, nie całować się , nie mieć grzybicy pochwy, nie sexić, nie mieć kochanka, nie być w ciąży, nie ryczeć za facetem bo wyjechał albo poszedł z kumplami na piwo, być piękną - a mimo to samotną..etc. a tak naprawdę - mam to w tyłku czy się całowałaś i ile masz lat :D 🖐️

Gość .ccc
zastanow sie dlaczego...i mozesz wybrac sie do prostytutki z tym nieszczesciem . jesli pod tym "niegdy sie nie calowalem" jest tesknota za prawdziwa miloscia to ok,a jesli to poprostu seks to prostytutka zalatwi sprawe a Ty nie probuj lapac kobiet na litosc :P

Czy można w internecie sie umowic z dziewczyną na sam pocałunek? Zrobilaby to ktoras aby uwolnic mnie od tej niewiedzy? Bysmy po prostu sie gdzies spotkali i bysmy sie pocalowali troche.

Może oszczędza się dla tej jedynej. To bardzo szlachetne, wy możecie jedynie pomarzyć o całowaniu jednej tylko kobiety w swoim życiu :P

Gość pocałowali troche
hahaha dobre :-)

Gość moze ktos pomoze
mam podobnie chyba sie pochlastam do prostytutki nie pojde a mam 26 lat

Gość pocałowali troche
troche to nie wygodne , jechać do innego miasta żeby się pocałować , nie lepiej zrobić tpo z jakąś laską z dysco , albo z imprezy ;-)

Gość ja tez mam 26 lat i nigdy
sie nie calowalem ani nie mialem dziewczyny.... i wcale nie jestem gejem... po prostu tak wyszlo... bez dziewczyny, calowania, seksu, itd - mozna zyc... juz sie przyzwyczailem.. zycie samotnego kawalera nie jest takie złe ;)

Gość hhheff
Wcale zycie bez calowania, przytulania itd nie jest fajne. Ja pierwszy raz calowalam sie w wieku 21 lat tez niby pozno, ale wczesniej tez myslalam ze bez tego jest ok, no nie jest to niezbedne do zycia to fakt, ale cholernie przyjemne i juz z tego nie zrezygnuje :P

Nie znam takich lasek z imprezy :( Chodzi mi o to aby się umówić moze z jakąś dziewczyna z tego samego miasta co ja (lublin) i bysmy sie pocalowali troche i bym podziękowal jej serdeczenie. Bysmy zostali przyjaciolmi, gdyby mi pomogla :)

A ja jestem o 10 lat starszy i nigdy nie miałem dziewczyny, nawet psa zawsze rasy pies 🖐️

Gość rumiany Boluś
i slusznie . nic nie tracisz . to tylko takie tam obslinianie sie nie higieniczne. i tyle!

Gość jaminka
a może masz paradontoze i to dlatego tak wyszło, idż do dentysty i wszystko będzie dobrze

Gość czy ktos pomoze

Gość a ja ma 40 i tylko raz

Gość ale nieszczescia chodza po
ludziach, miec tyle lat i nigdy nie sprobowac tej erotyki pocalunek to cos pieknego, a dwoje kochajacych sie ludzi, to juz jest olbrzymie szczescie..... szukajcie az znajdziecie, bo tracicie tylko czas, a walenie sobie konia w samotnosci, raczej nic przyjemnego, moj chlopak sobie dogadzal tak jak mnie nie bylo przy nim, a bardzo intensywne myslal o mnie... sa oboje jestesmy zadowoleni z nasego pozycia, z pieszczot, pocalunkow.... do tych co sie nigdy nie calowali, obyscie przy pierwszym razie nie popuscili spermy w gacie, bo lipa bedzie a im czlowiek dluzej zwleka tym baardziej zdenerwowany i zdesperowany jest!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mnie jakoś nie zacheciłaś
"myslał o mnie intensywnie" -śmiech na sali

skoro nigdy sie nie calowales i masz juz tyle lat to albo jestes tak brzydki ze zadna nie chce cie pocalowac albo tak niesmialy ze nie masz sil na to zeby do jakiejs zagdac albo juz nie wiem co!!!!

Gość czy ktos pomoze
chodzi tu o wariant drugi byla taka nie jedna co chciala, aja bylem ....brak mi slow a teraz o takie coraz trudniej

Gość jedna chciała to
niewykluczone ze i następna za pare lat ci sie trafi. Ćwicz na sucho :-)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość nie taaaaaaaaaaaaaa
to tamta :-)

Gość nfbngf
nie wytrzymam, takie ladne dziwewczyny chodza po Londynie w szkole jezykowej jest chyba jedna wolna