Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania 111

prosze o rade

Polecane posty

Gość Ania 111

Spotykam sie z chlopakiem prawie pol roku. Oboje mamy juz sporo powyzej 20-tki. Od jakiegos czasu pomiedzy nami ciagle sa klotnie, probuje jak moge zeby bylo lepiej ale nic sie nie zmienia. Wiem ze on mnie kocha, ja jego tez. Ale to co zaszlo wczoraj bylo straszne. Mielismy sie kochac, on dosyc szybko dochodzi wiec zazwyczaj najpierw ja zaspokajam go ustami zeby za drugim razem bylo dluzej. Kiedy juz bylo po i mielismy sie kochac obrazil sie nagle bo polozylam sie nie tak jak on chcial. Nic nie dalo zalagodzenie sytuacji, wstal i zaczal sie ubierac, ja powiedzialam ze chce sie kochac i zeby nie odstawial, chcialam go zatrzymac. Doszlo do tego ze zaczelismy sie szarpac, wyrwal mi swoje ubrania i pojechal. Kiedy wyszedl wyslalam mu smsa ze to co zrobil jest straszne i ze to koniec. Jak ochlonal zaczal mi wysylac smsy ze przeprasza ze tak nie chcial i ze to ja go szarpalam. Powiedzialam ze mnie wykorzystal, sam mial orgazm i potem zwinal manele i pojechal. Potem zadzwonil, dlugo rozmawialismy i mowil tylko ze chcial inaczej ale go wkurzylam i tak wyszlo. Nie wiem co mam robic, przeciez nie mozna byc z kims i ciagle sie klocic a tymbardziej jeszcze w lozku. Powiedzialam ze nie mial prawa w trakcie pieszczot nagle sie obrazic, wstac, zostawic mnie i wyjsc. Jednak najgorsze bylo to szarpanie. Co o tym myslicie, co powinnam zrobic?

Gość 15latek
Pewnie nie zgodziłaś się na penetracje analną

Gość Do kolka gospodyn wiejskich
sie zapisz.

Gość Nie rozumiem..
dlaczego go to tak zdenerwowalo...tłumaczył Ci dlaczego? Samo to ze on mial ochote na co innego niz Ty to chyba dosc kiepski powod :/

Gość witamwitamwitamwiatam
Jak najprędzej zerwać kontakty z tym idiotą! Dziewczyno, przecież ten facet nie kontroluje się, nie ma za grosz empatii, jest egoistą i to na dodatek agresywnym. Broń się pzred przyszłym damskim bokserem póki możesz. Bardzo Ci współczuję, wrażliwość na drugą osobę to podstawa związku, bez tego jest katastrofa.

Gość Ania 111
Wylumaczyl mi ze zareagowal tak: on wiedzial co ma robic i jak mnie zadowolic a ja nie chcialam polozyc sie tak jak on chcial, wiec sie wkurzyl obrazil i w konsekwencji postanowil ze jak tak to nie bedzie nic.

Gość Kopnij go w dupe

Gość O Boze
Miej szacunek do samej siebie :o

Gość aniu111
nie dojrzeliscie do tego by uprawiac seks! nie wazne ile macie lat.ale takie sa fakty.gosc cie wykorzystuje,ze mu dajesz.

Gość anjjja
to szybki koleś był, spuścil się w tobie, i uciekł hahaha :D

Gość Ania 111
On wie ze ja lubie sie kochac i czasami jakby robil mi na zlosc. Byla np klotnia miedzy nami wiec on mi oswiadcza ze dzisiaj nie bedziemy sie kochac. Wie ze mnie tym rani bo nie widujemy sie tak czesto, raz albo dwa razy na tydzien.

Gość Ania 111
My sie wczoraj nie kochalismy wiec nikt sie we mnie nie spuscil. Zaspokoilam go ustami, zebysmy potem mogli sie dluzej kochac, pisalam to juz. Potem sie wkurzyl , ubral i pojechal, a jeszcze wczesniej toczylismy walke o to zeby zostal.

Gość Ania 1983
troche zle wyszlo...faceci w lozku czasem zachowuja sie mega dziwnie...pamietaj ze byl po orgazmie dlatego tym bardziej jego zachowanie moglo byc nieprzewidywalne...ta szarpanina nie byla na miejscu ale jesli sie kochacie to wytlumacz mu ze sie na to nigdy nie zgodzisz zeby sie tak zachowywal ale sprobujcie to zalagodzic...to nie powod do zerwania zwiazku...i to nie oznacza ze jest damskim bokserem!!!sama mam konkretnego mezczyzne i kiedys tez sie obrazil w lozku bez powodu wg mnie...po prostu musisz miec na niego sposob...rob w lozku to co on chce i to co ty chcesz...musicie to ze soba pogodzic a jesli jest nieprzewidywalny moze obgadajcie to przed sexem zeby byl przygotowany na twoja inicjatywe...jak pobedziecie ze soba dluzej to nie dojdzie juz nigdy do takich sytuacji...gwarantuje ci ale do tego trzeba sie dobrze znac i ogolnie i w lozku...jesli sie kochacie to moze byc tylko lepiej...powodzenia