Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłopotliwa

Picie soku z aloesu na ładną cerę??

Polecane posty

Gość kłopotliwa

Witam wszystkich!!! Jestem nastolatką i jak wiele dziewczyn w tym wieku mam problemy z cerą. Może nie jest aż tak źle ale mam pryszcze (nie na całej twarzy tylko w niektórych miejscach), wągry na nosie. To jest mój problem. Męcze sie juz z tym przeszło rok.A ten problem ciągle powraca. Dermatolog mi nie pomógł. Nie wiem juz co robić. Słyszałam, że picie soku z aloesu działa na takiego typu "dolegliwości" Czy ktoś próbował tej metody?? Chcę zacząć sie leczyc tez od wewnątrz, bo jak narazie działam tylko od zewnątrz. I chce spróbować pić ten sok z aloesu. Dlatego jesli ktos tego próbował, prosze zebyscie tutaj napisali i wchodzili na ten temat bo na pewno bede miała do was jakieś pytania. Z góry dzięki pozdroffka ;*;*

Gość A ja slyszalam
ze owszem to dziala. Ale jesli nie masz zamiaru tego stosowac regolarnie to szkoda zaczynac. Ponoc mniej niz 6 butelek to strata kasy.

Gość kłopotliwa
czy nikt więcej nic nie wie na ten temat??? :(:(:(:(

Gość aloes pomoze ale..
pij ten aloes, ale musisz trzymac diete.Skora odzwierciedla stan narzadow wewnetrznych. Wyrzuc / mocno mocno ogranicz cukier,slodycze wszelakie ( cola bye bye....itp ) nabial biala make,ciasta,ciasteczka wszelakie jedz zamiast suszone owoce, orzechy,warzywa, kasze gryczana,ciemny ryz, fasole, groch, soczewice, najlepiej wzoruj sie na makrobiotyce wtedy zlikwidujesz przyczyne pryszczy

Gość aloes pomoze ale..
i pamietaj ze kazdy alkohol to masa cukru wiec... patrz poprzedni watek ( uzywki- zrezygnowac )

Gość gość
wiem że odkopuje wątek. Soki z aloesu również świetnie działają na cere czego jestem przykładem. Polecam tanie soki aleosowe tutaj http://aloeverasok.pl