Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z polski

Dziewczyny jesteście takie sliczne ...jestescie boskie ..przeczytajcie to ..

Polecane posty

hihihihi, ja też się czuję o wiele piękniejsza gdy patrzę na te zdjęcia (nie odbiarając niczego tym efektownym dziewczynom) dziewczyny, posłuchajcie autora topiku, jesteśmy piękne!

Gość krakussssek
miałem okazje widzieć misski w krakowie jak spacerowały kolo sukiennic.. widzialem prawie wszystkie jak wychodzily po kolei z wawelu .. najpiekniejsza o dziwo byla ta którą najbardziej wysmiewałem i uwaqzalem za paszczura .. szok.. nasza marzena bije tamte na głowe ..nie wiem czy to makiijaż idealny to sprawil ale byla tak najpiekniejsza i najładniejszą miala figure. niektre panie to krótkonogie i grubasne pasztety.. marzena ma długie nogi cholernie i szczupła jest niesamowcie ..a piersi do tego ma bardzo duże jak na tą figurke szczupłą ..aż byłem w szoku bo nie sadzilem ze to nasza Polka jak wychodzila..druga po Polce mnie urzekla miss chorwacji..niezwykle prosta i naturalna oraz oryginalna.. mówią ze miss wenezueli fajna jest ale jka zpobaczylem tego paszczaka na żywo to sie zawiodłem..tona tapety i twarz jak u faceta..porażka szok przezyłem bo ta którą uwazalem za najpiekniejszą na gali okazala sie paszczurem(wenezuela) a marzena najbrzydsza wg mnie okazala sie piekna i z klasą ..Polki to najlepsze są jednak.

Gość Niemarzena
Marzena jest ąłdna ale nie ejst piękjna i nie ma szans :) Moze dojsc nawet do pierwszej piątki ale tylko dlatego że wybory są w Polsce...Jest sztuczna i mdła niestety...uśmeich tragiczny ale figura neizła. Mimo wszystkoi będę jej kibiować :)