Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikrodermabazjolanistanineczka

Czy śpicie w majtkach??

Polecane posty

Gość uzywam tamponow
w dzien ale w nocy daje sobie z nimi spokoj,jest to niezdrowe i tyle. Zgromadzona w nim krew kisi sie w srodku a przy moich problemach z mala,grzybica bylaby murowana. Tampony trzeba zmieniac co 3-4 godziny, podpaske w nocy tez zmieniam,zwykle w polowie nocy.

jak ktos nie umie dbac o higiene to potem ma grzybice itd...przez tampony...ale ci co wiedza co i jak to raczej rzadko ise zdarza by z tego powodu mieli jakies skutki uboczne.... co jak co,ale ja sie przekonalam do tamponow..o wiele wygodniejsze,fajn8iejsze,i nie mam uczucia pampersa na dupie;/ zwlaszcza ze jak mi kiedys pielegniarka dala kurwa wate zamiast podpaski bo juz nie miala,to wygladalam jakbym nasrala sobie do psodni;/ i wiele razy mialam w szkole przypalky przez podpaski,wiec podpaskom mowie nie:)) a co do lezenia na plecach...jezlei ma sie tampon to mozna i na glowie,boku,brzuchu bo to i tak wpoziomie,wiec mniej leci, macica nie wykonuje zadnych ruchow wiec i krwawienie jest stale....

Gość kik*
Grzybice ma się (nie tylko, ale i to bywa przyczyną) z powodu zaniedbań higienicznych. I tu, bez różnicy czy używa się tamponu, czy też podpaski. I jak zwykle zaczęła się rozmowa nie na temat...;)

Gość eeeeewa
Do groosia Nie masz pojecia o grzybicy, skoro jestes zdrowa. Nie zycze Ci jej nigdy ale uwierz ,dbajac o higiene tez mozna ja zlapac i mimo leczenia mozna ja miec latami,ale to inny temat dyskusji-ma on juz kilkaset stron. Wracajac do tematu, nieraz spie w majtkach,nieraz bez-jak mi sie chce.

jak zwykle widze, ze niezaleznie na jakim topicu znajdzie sie ktos kto przyczepi sie do jakiegos szczególu, zaczynaja sie klotnie i nikt juz nie pisze na temat. nie podoba sie temat nie wchodz, nie mam racji? chyba utworze taki topic zaraz... :)

sama nie napisalam na temat, oops. spie w majtkach, tylko czasami bez kiedy np nosze stringi, bo wtedy w nocy chce od nich odpoczac

Gość nieeeeeeeeee nawidze jej
endometrioza a tampony podnosze-ciekawe

Gość ja zdejmuję majtusie
tylko do kąpieli i do ... :P

Gość kici narobila
nago:D!!!!!

Gość duralex
jesteście odrażajace z tym waszym śmierdzącym okresem!

Gość a zdrowie i seks
majtki często obciskają i hamują prepływ krwi, co jest szkodliwe. Majtki utrudniają dostęp powietrza, co też jest szkodliwe. Cipka też lubi oddychać, jak nie wierzysz, to zatkaj sobie nos i wytrzymaj choć 10 minut. A seks? Pewnie wycinacie dziurę w majtkach, tak?

Gość a zdrowie i seks
a spanie w majtkach u mężczyzn powoduje zanik nasienia i w rezultacie imoptencję. No właśnie, przez ograniczony dopływ krwi do genitalii.

zawsze w majtkach chłopak mnie kiedyś próbował namówic na spanie bez, bo on śpi całkiem nago, ale nie moge zimno mi

Gość saksa
róznie, raz w majtakach a raz bez. A ja na noc używam podpaski i waty ;)

Gość ewelina90
jak majtki nie obciskaja i sa z bawelny to w porzadku ja spie w majtkach bo bez jakos glupie mam uczucie ;/

Gość sweetevil
a ja nie wyobrażam sobie spać w stringach:D bo tylko taką bieliznę mam. Kiedyś było odwrotnie, ale ludzie sie zmieniają....najlepiej spać nago:) A że używam tamponów to żaden problem:)

Gość Kasia 15
nie wyobrażam sobie spać w majtkach chociasz mam 15 lat to od kiedy pamiętam zawszę spię nago ewentualnie zakładam lużną halkę

Gość gość
Nigdy w majtkach, ale też nigdy całkowicie nago. Zakładam luźne spodenki, chcę aby moja myszka trochę odpoczęła, wystarczy, że cały dzień na gorącu musi się kisić.

Gość gość
Biedna ta myszka -zamiast kisić zamarynuj

Gość gość
Ja do spania mam takie luźne ,przewiewne majtki , czuję się w nich dobrze i nic mnie nie uwiera, wyjątkiem są dni gdy mam okres na ogół do snu używam większych rozmiarów podpasek więc zmuszona jestem ubierać zwykłe majtki.